2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم قشنگ نیست، رنگش میره، و دائمیه و پاک شدنش گند میزنه به پوستت، و یکمم راستش هرچقدم قشنگ باشه بن ...

😐 اوف خدا بدترم کردی با نظرت من ابروهام بهم ریخته ان انگاری و تاجش واقعا معلوم نیست چشونه خالی و عجیب غریب میخواستم مرتب باشن

😐 اوف خدا بدترم کردی با نظرت من ابروهام بهم ریخته ان انگاری و تاجش واقعا معلوم نیست چشونه خالی و عج ...

خب حقیقته دیگه هم دائمیه هم تابلوعه مصنوعی🤣😭 نمیگم زشته میگم سلیقه ام نیست، اگه تو با اون کار حس بهتری به خودت پیدا میکنی خب انجامش بده ولی باید هم نکات مثبت رو ببینی هم منفی

حس میکنم خیلی رنگ ابرو تیره میشه با مرور زمان درست میشه؟

بگو رنگ روشن برات بزنه

خیلی تیره نمیشه من الان انجام دادم کسی متوجه نمیشه انجام دادم فکر میکنن ابرو خودمه البته من فقط نواقصش رفع کردم گفتم نچرال دخترونه کار کنه داخل خود کادر ابروم باش  

رنگای تیره دیر میرن اما رنگای روشن خوشگلترن ولی یکم زودتر میره

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

خب حقیقته دیگه هم دائمیه هم تابلوعه مصنوعی🤣😭 نمیگم زشته میگم سلیقه ام نیست، اگه تو با اون کار حس ب ...

🤣 باشه عزیزم مرسی فعلا که پشیمون شدم کلا دو دلم خیلی ولی فعلا حسش ندارم انجام بدم

بگو رنگ روشن برات بزنهخیلی تیره نمیشه من الان انجام دادم کسی متوجه نمیشه انجام دادم فکر میکنن ابرو خ ...

مرسی عزیزم باشه حتما هرچند فعلا حس انجام دادنش ندارم انگار پشیمون شدم 😅

مرسی عزیزم باشه حتما هرچند فعلا حس انجام دادنش ندارم انگار پشیمون شدم 😅

بزار هر وقت حس کردی تغییر نیاز داری انجام بده

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙