2777
2789

یه رفیق لاشی و دختر باز داره خیلی خیلی صمیمی هست 

بعد میگ راجب تو زیاد سوال پرسیده ک چند سالشه و تحصیلاتش چیه و اینا ولی من همه رو پیچوندم جواب ندادم بهش گفتم چرا خب گفت همین جوری خوشم نمیاد راجب تو چیزی بدونه 

چرا بنظرتون؟غیرتی هست یا خوشش نمیاد از من دوست نداره راجب من با کسی حرف بزنه

چون ذات طرف میشناسه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیرتیه 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یعنی اخلاق نامزدت دستت نیومده 

یعنی خودت نمی دونی چرا🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بنظرم کسی که دوستت داشته باشه اتفافا همه جا با افتخار ازت حرف میزنن 

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

نه طبیعیه بنظرم، رفاقت خیلی مزخرف شدن تو همین نی‌نی سایت کم نشنیدیم راجع به همین رفاقتا

چون خودت میگی رفیقش آدم درستی نیست، برای همین داره سعی میکنه از تو وزندگیتون مراقبت کنه، ناراحت نشو ازش