2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه

176 بازدید | 14 پست

نامزدم وسطا یهو هیجانی میشه میگه تخم سگ توله سگ 

بعد خودش عذرخواهی میکنه میگه که منظورم بخدا بد نیس اصن 

من هیچ واکنشی نشون نمیدم 

نمیدونم چیکار کنم 

خوشم نمیاد اصلا هم نمیاد 

ولی از یه طرف میگم نخوره تو ذوقش 

نمیدونم چطوری بهش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسطا چی؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بعضی آدما محبتشون اینجوره جدی میگم 😆دیدم ک میگم اتفاقا منم هنگ کردم بعد گفتن کلا مدلمون هست جالبه ک دوطرف ب هم همه چی میگن

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
پسرا جو زده بشن از این حرفها خیلی میزنن، شوهر منم میگه هروقت هیجانی و جوگیر بشه

توهین حساب نمیشه؟

نمیدونم باید بگذرم ازش یا به روش بیارم بگم دوس ندارم 

میدونی نمیخوام بخوره تو ذوقش 

چون من قبلا مفصلا صحبت کردم و میدونه اصلا از توهین به پدر و مادرم نمیگذرم 

ولی خب اینو از رو صمیمیت و شوخی و هیجان و احساساتی شدن میگه 

منم دلم نمیاد بزنم تو ذوقش میترسم سرخورده شه

توهین حساب نمیشه؟نمیدونم باید بگذرم ازش یا به روش بیارم بگم دوس ندارم میدونی نمیخوام بخوره تو ذوقش چ ...

والا شوهر من موقع دوس داشتن زیاد میگه، هروقت احساساتش فوران کنه میگه، منم میدونم واقعا قصدش توهین به پدر مادرم نیس که، اتفاقا به اونا خیلی احترام میذاره، اینطوری انگاری حق مطلب رو در مورد لوس کردن و دوس داشتن زیاد ادا میکنه 😂

ببین یهو مثلا یه حرف شیطنتی میزنم با خنده میگه تخم سگ با یه لحنی

اهان 😄😄از وهنش میپره ولی ناراحتیتو بگو تا دیگه نگه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻