2777
2789

من حساسم رو مشروب ک شوهرم نباید بخوره قشنگ نقطه ضعفمه 

بد پدرشوهرم زنگ زد گفت ابنا کجانو فلان ب خواهر شوهرم 

خواهر شوهرم گفت شوهرمو داداشم بالکنن پدرشوهرم گفت مشروب نمیخورن گفت نه خواهر شوهرم 

پدرشوهرم گفت اره دیگ چون پلیس فتاه اونجاس نمیخورن😐😐😐😐

بد شوهرم اینا ک اومدن داخل خواهر شوهرم داخل توضیع داد 

شوهر خواهر شوهرم خندید 

گفت مقلا تورو میگه گفتم اره گفت اره دیگ راس میگ 

گفتم مگ فتاه نباشه میخورن مگ شوهر خواهر شوهرم گفت اره دیگ پس چی گفتم من کیس خاص مد نظرمه بقیه مهم نیستین گفت من ک نمیخورم شوهرت میخوره دیگ با خنده😐

مرض ریختن گوش نده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نقطه ضعف ندم دستشون شوهرمو جو گیر میکنن همینجوری ک میگن

نه منظورم اینه که به شوهرت بگو بدت میاد و نخوره ولی جلو خانواده‌ش نشون نده بدت میاد یه جوری وانمود کن انگار برات مهم نیس

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ول کن عزیزم گیر نده الکی و حساس هم نشو مهم اینه که ازت حساب می‌بره حداقل پیش تو نمیخوره

دوس ندارم تو نبودمم بخوره ک اونا اینجوری ب من تیکه بندازن واقعا ناراحت میشم 

خب ؟ الان بدت اومد که بهت گفتن پلیس؟ به شوهر من میگن برو از شوهرت اجازه بگیر (یعنی من شوهر اونم) ماه ...

تیکه انداختن دوس ندارم با این حرفا شوهرمو جو گیر کنن 

میگه ولشون کن بهشون توجه نکن تو منو میشناسی

خب دیگه اگه به شوهرت اطمینان داری برا چی اعصابتو خورد می‌کنی 

شوهر خواهر شوهرت می‌دونه حساسی می‌خواسته اذیتت کنه 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

دوس ندارم تو نبودمم بخوره ک اونا اینجوری ب من تیکه بندازن واقعا ناراحت میشم

چون حساسی  خیلی از مردها میخورن خیلی سخت نگیر همسرت زده میشه ازت و یواش یواش مخفی کاری می‌کنه 

من همسرم باهاش پایه هستم پیش خودم میخوره موندن تو خونه رو ترجیح میده 

💚🌱

حق ندارم ناراحت شمبا شوهرم دعوام نشع

با شوهرت چرا دعوات بشه ؟ به خاطر حرف بقیه یا اینکه فکر میکنی واقعا میخوره تنهایی ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حق ندارم ناراحت شمبا شوهرم دعوام نشع

ن عزیزم

شما حرفی نزن تاوان حرف بقیه رو که همسرت نباید پس بده

اگرم خودش حرفی زد بگو عزیزم همین که تو مراعات میکنی به خواستم احترام میزاری کافیه 

بقیه مهم نیستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)