امروز فهمیدم وقتی داشته به من میگفته دوسم داره و دستم رو میبوسیده، میخواسته به یکی دیگه از همکارای مشترکمون پیشنهاد ازدواج بده، دارم از غصه می میرم، تو رو خدا به اندازه یه صلوات و آیه الکرسی برام دعا کنید، حتی نمی تونم گریه کنم
از کجا مطمئنی اونیکه این خبرو بهت رسونده راست گفته؟ چجوری اصلا خبرش بهت رسید؟ تو پیگیر بودی یا اونی ...
خبرش دروغ نیست، چون آدمای مطمئنی بهم گفتن، اولش سعی کردن بدون لو دادن ماجرای خیانت بگن ازش جدا شو، وقتی دیدن من همچنان دوسش دارم مجبور شدن لو بدن و کلی قسم بدن منو که تو رو خدا نزار بفهمه ما اون پسر رو لو دادیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خبرش دروغ نیست، چون آدمای مطمئنی بهم گفتن، اولش سعی کردن بدون لو دادن ماجرای خیانت بگن ازش جدا شو، و ...
خب چرا انقد اصرار دارن که طرف نفهمه چرا باهاش کات کردی، حق توعه قبل از اینکه کات کنی حرفاتو بهش بزنی اینجوری که نمیشه همه جوره فقط تو آسیب میبینی و اون هیچوقت نمیفهمه چرا ازش جدا شدی
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
از طریق دوست مشترک، اون فهمیده داره به من خیانت میکنه و اومد بهم گفت، چرا اون دوست متحیر مونده بود ا ...
حالتو میفهمم
میدونم الان حرفمو نمیفهمی ولی باور کن خدا دوست داشته که همچین ادم دو رو و بازیگر قهاری که تونسته دوسال هم با تو محبت امیز رفتار کنه هم به یکی دیگه برای ازدواج فکر کنه، زودتر دستشو برات رو کرد
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حالتو میفهمممیدونم الان حرفمو نمیفهمی ولی باور کن خدا دوست داشته که همچین ادم دو رو و بازیگر قهاری ...
من از روز اول که اومد خواستگاری هزار بار التماس خدا رو کردم، گفتم اگه خوب نیست بره از زندگی من، چرا همون اول نرفت، الان بعد دو سال من خاک کجا رو تو سرم بریزم؟؟
من از روز اول که اومد خواستگاری هزار بار التماس خدا رو کردم، گفتم اگه خوب نیست بره از زندگی من، چرا ...
عزیزم هر اتفاقی تو زندگیمون میوفته یه درسی برامون داره! اگه همون اول میرفت برات سوال میشد چرا رفت، الان یاد کرفتی نباید چشم و گوش بسته به ادما اعتماد کرد و باید حواس جمع تر رفتار کرد
نه !!! من اولش نمیخواستمش، دوسش نداشتم، اون هی گفت عاشقمه، اگه اون وقتا میرفت هرگز به حکمت خدا شک نم ...
ببین برای منم اتفاق مشابه افتاده، تو تو شهر غریبی، من تو شهر خودم بودم ولی پدر مادرم خارج از ایران بودن، تنهای تنها بودم، و دو سه روز قبل تولدم چنین اتفاقی افتاد و روز تولدم تنهاترین بودم و هنوزم یادمه! ولی الان خدا رو شکر میکنم اون اتفاقات افتاد تا انتخاب نهاییم رو با دقت بیشتری کنم
کاش ولم میکرد، کاش میگفت ازم متنفره، کاش میگفت چون خیلی خوشگل و پولدار نیستی نمیخوامت، بعدش چند ماه بعد میرفت با هرکی دوست داشت ازدواج میکرد، لعنتی چرا گفتی عاشق اتم و دوست دارم، چرا روزی هزار تا استیکر بوس فرستادی
انقدر بزرگ نیست کهنتونی دووم بیاریخیلیا بعد از کلی زندگی و با چند تا بچه براشون این اتفاق میوفته!
خیلی ها از اون شوهر قبل خیانت سردی و بی مهری دیدن، خیلیا قبلش به طلاق عاطفی رسیده بودن، بدبخت اونی که بهش گفته بودن دوسش دارن، اونی که گفته بودن عاشق اش هستن، اونی که هزار بار بوسیده شده