با یه پسری چند ماه پیش میرفتم مطبش برای کارای دندونم همون موقع حس میکردم بهم علاقه داره یه حرکتایی میزد بعد درمان تو اینستا فالوم کرد منم فالوش کردم دیگه گذشت چند باری من استوری میذاشتم فقط لایک میکرد بعد یه مدت عکسای خودمو استوری کردم اونم همرو لایک کرد بعد ریپلی کرد اینو فرستاد😍 سرصحبتمون باز شد خلاصه الان تقریبا دوماه اینا میشه چت میکنیم فقط درحد چت اصلا زنگ نمیزنه یکی دوبار گفت زنگ بزنم که من نیم ساعت دیر جواب دادم گفتم اره گفت الان دیگه رفتم خونه نمیتونم دیگه زنگ نزده فقط چت یه بار دوهفته از خبر نبود بعد پیام داد درگیر کار بودم و این حرفا کلا بعضی وقتا دوسه روز گم و گور میشه هیچی نمیفرسته کلا منم اخلاقم جوریه اصلا پیام نمیدم فقط اون خودش پیام میده بعضی وقتا دو روز حرف نمیزنیم نظرتون چیه درموردش چرا اینجوریه اصلا نه زنگ میزنه نه پیشنهاد میده همدیگرو ببینیم فقط درحده چت کردن که اونم بعضی وقتا دو روز هیچی نمیفرسته بعدشم کلی دعوا داریم سر اینک براش عکسامو تو باشگاه براش بفرستم که من نمیفرستم 🙄ببخشید طولانی شد واقعا سردرگمم نظر شما چیه چرا ایینجوری میکنه؟اون منو دیده از نزدیک چندباری قشنگ دیده باز اصرار زیاد داره از اندامم براش عکس بفرستم