ما الان چند ماهیه عقد کردیم اما یکهفته بعد عقد جدا شدیم با اینکه قبل عقد یکسال لیلی و مجنون بودیم واقعا دیوانه وار عاشق بودیم با کلی سختی بهم رسیدیم اما فتنه های مادرش و بی عرضگی خودش مانع همه چیز شد تا جایی که بقدری خانوادش روش تاثیر گذاشتن رو من دست بلند میکرد سر هر چیز کوچیکی
یسری وسط خیابون حتی داشت کمربندشم درمیاورد
حالا بماند خلاصه ما الان ۴ ماهه در روند طلاق توافقی هستیم
توی این چهار ماه هم هیییییییچ خبری ازش ندارم از همه جا همو بلاک کردیم جفتمون، فقط یبار برای درخواست دیدیم همو سه ماه پیش اونم بدجور دعوامون شد افتضاح... اما خب سر طلاق داره اذیتم میکنه یا جلساتو نمیاد یا مراحلو خییییلی اروم طی میکنه نمیدونم هدفش چیه، حالا امروز بعد اینهمه مدت ساعت ۶ صبح دیدم یه مبلغی اومد تو حسابم، شماره کارتشو زدم دیدم نامزدمه!
ینی منظورش چیه چرا پول زده برام
ما از هم متنفریم ینی من ازش متنفرم خودشم میدونه از من جز محبت ندید حتی مقابل کتکاشم یا سکوت کردم با تو خیابون جلو مردم زدم ب شوخی... من ازش نفرت دارم اونم همینطور
اما ادم خیییلی خسیسیه الکی تا ده بار شماره کارتو اسم طرفو درست نخونه پول نمیزنه ازش یه هزاری در نمیاد
چرا برای من این مبلغو ریخته
از صبح گفتم اگر اشتباه باشه باید پیامی چیزی بده حالا خودشم نده از طریق کسی ... که مطمئنم اشتباهی نیست اون حتی شماره کارت منم شیش ماه پیش یبار فقط گرفت..
گوشیه منم ایفونه پیامکای شماره های مسدود شده رو نمیتونم ببینم.. اما از جاهای دیگم خبری نیست
چرا باید پول بزنه اونم شیش صبح؟
نقشش چیه دوباره🫠