2777
2789

ما الان چند ماهیه عقد کردیم اما یکهفته بعد عقد جدا شدیم با اینکه قبل عقد یکسال لیلی و مجنون بودیم واقعا دیوانه وار عاشق بودیم با کلی سختی بهم رسیدیم اما فتنه های مادرش و بی عرضگی خودش مانع همه چیز شد تا جایی که بقدری خانوادش روش تاثیر گذاشتن رو من دست بلند میکرد سر هر چیز کوچیکی

یسری وسط خیابون حتی داشت کمربندشم درمیاورد

حالا بماند خلاصه ما الان ۴ ماهه در روند طلاق توافقی هستیم

توی این چهار ماه هم هیییییییچ خبری ازش ندارم از همه جا همو بلاک کردیم جفتمون، فقط یبار برای درخواست دیدیم همو سه ماه پیش اونم بدجور دعوامون شد افتضاح... اما خب سر طلاق داره اذیتم میکنه یا جلساتو نمیاد یا مراحلو خییییلی اروم طی میکنه نمیدونم هدفش چیه، حالا امروز بعد اینهمه مدت ساعت ۶ صبح دیدم یه مبلغی اومد تو حسابم، شماره کارتشو زدم دیدم نامزدمه!

ینی منظورش چیه چرا پول زده برام

ما از هم متنفریم ینی من ازش متنفرم خودشم میدونه از من جز محبت ندید حتی مقابل کتکاشم یا سکوت کردم با تو خیابون جلو مردم زدم ب شوخی... من ازش نفرت دارم اونم همینطور

اما ادم خیییلی خسیسیه الکی تا ده بار شماره کارتو اسم طرفو درست نخونه پول نمیزنه ازش یه هزاری در نمیاد

چرا برای من این مبلغو ریخته

از صبح گفتم اگر اشتباه باشه باید پیامی چیزی بده حالا خودشم نده از طریق کسی ... که مطمئنم اشتباهی نیست اون حتی شماره کارت منم شیش ماه پیش یبار فقط گرفت..

گوشیه منم ایفونه پیامکای شماره های مسدود شده رو نمیتونم ببینم.. اما از جاهای دیگم خبری نیست

چرا باید پول بزنه اونم شیش صبح؟

نقشش چیه دوباره🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اززرنگی زده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام برا دختر خاله ام هم شبیه این اتفاق افتاده بودپسره پرینت گرفته بود که براش نفقه ریختم اینم مدرکش

واقعا

اخه من دخترم وکیلم گفت نفقه بهم تعلق نمیگیره کلا

خودشم حقوق خونده این چیزارو میدونه

چرا باید بزنه اونم ب این خسیسی

واقعااخه من دخترم وکیلم گفت نفقه بهم تعلق نمیگیره کلاخودشم حقوق خونده این چیزارو میدونهچرا باید بزنه ...

در دوران عقد، حتی اگر زن هنوز باکره باشد و در منزل پدرش سکونت داشته باشد، از نظر قانونی مستحق دریافت نفقه است. باکره بودن زن و عدم آغاز زندگی مشترک به صورت مستقیم تأثیری بر استحقاق نفقه ندارد، مگر اینکه زن بدون دلیل موجه از انجام وظیفه تمکین خودداری کند و در این صورت ناشزه محسوب شده و نفقه به او تعلق نخواهد گرفت

احتمالا برای اینکه توی دادگاه بگه من برای این خانم نفقه پرداخت میکردم وفیش واریز رو نشون بده

یه نفر میشناسم وکیل بهش گفته بود ب حساب خانومت پول واریز کن ب عنوان نفقه که توی دادگاه محکوم نشی

روزی ک مُردم روی سنگ سردِ قبرم بنویسید:دیگر عمیق خوابیده ام،بیداربودنم قصه ی قشنگی نبود....💔