2777
2789
عنوان

مامانم فک میکنه شوخی میکنم😂😂

204 بازدید | 24 پست

من کنکوریم

بعد یه مشاور داشتم جریانشو تو تاپیک قبلی توصیح دادم خیلی اذیتم کرد تخریب کرد خیلییی با دفتر زد تو صورتم بابامم بجای اینکه دلداریم بده کتکم زد🙂💔

یکماه از درس دور بودم حالم از زندگیم بهم می‌خورد

بهش گفتم بعد کنکور که نتایج اومد کاری میکنم مشاوره بگه غلط کردم فیلمشم میگیرم بهتون نشون میدم

مامانم مسخرم کرد گفت تو اگه میتونستی برنامشو اجرا میکردی و عرضه نداشتی و فلان...

😭خدایاااااااااااا من امسال رتبه زیر ۱۰۰۰بیارم از الان تلاش میکنم 

اگه بعد کنکور مشاوره رو نبندم به درخت هیچییییی نیستم هیچیییی

چرا با این مشاور موندی.

همون دفترو باید میزدی تو دهنش و مجبورش میمردی بخورتش

واقعا حق با مامانته ، خاک تو سرت

بیا کتکت بزنم دلم خنک شه

اخه من چقد یادتون بدم ، چقد بگم مظلوم نباشید👺💔

ازت ناامید شدم

قهرم

ریپ‌نکن

بای

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با این مشاور موندی.همون دفترو باید میزدی تو دهنش و مجبورش میمردی بخورتشواقعا حق با مامانته ، خاک ...

من آدمیم که همیشه میریزم تو خودم

همه چیو همه چییییی

نمیتونم تو شرایط حساس واکنش نشون بدم ساکت میمونم

من آدمیم که همیشه میریزم تو خودمهمه چیو همه چییییینمیتونم تو شرایط حساس واکنش نشون بدم ساکت میمونم

یبار دیگ بگی ساکتم یمزنم تو دهنتااا

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بعد ک از شوک در اومدی میرفتی شکایت میکردی آبرو‌ براش نمیذاشتی

شاید این گفتنش برات راحت باشه

ولی منی که حتی بابامم حرفمو باور نکرد

بابامم کتکم زد

بابامم تحقیرم کرد

پشتوانه هر دختری پدرشه ولی منم پدی نداشتم که پشتم باشه

عزیزم میدونم تجربه سختی بوده .. ولی هیچ چیزی به جز عشق نمیتونه نفرت رو ریشه کن کنه .. سعی کن خدارو در تمامی موجودات ببینی و به تمامی اونها عشق بورزی .. میدونم سخته ولی تلاش کن ☘️ باور کن با عشق ورزیدن به دیگران فقط حال خودت خوب میشه و با نفرت ورزیدن حال خودت بد میشه 🌺