2777
2789

ی پراید دارم ۱۰۰تومن هم طلا دارم بزارم بانک بعد دوماه ۱۵۰وام میده ۱۰۰تومن هم شوهرم کمک میکنه 

بنظرتون اینکارو بکنم من خیلی ماشین لازمم میشه شوهرم کارش با ماشینه  ماشینشو نمیتونم بردارم نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم این پولای وام و کمک همسر رو جمع میکنم طلا میخرم

تا سال دیگه یه ماشین بهتر میتونی بخری

یه سال صبرکن ببین چی میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من باشم این پولای وام و کمک همسر رو جمع میکنم طلا میخرمتا سال دیگه یه ماشین بهتر میتونی بخرییه سال ص ...

چ فرقی داره باز یکسال بی ماشینی بکشم؟سال دیگم باز ماشین گرونتر میشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اگه ماشین صفر میخوای بگیری خیلی بهتره کم هزینه تر برات تموم میشه ولی نه بخوای ماشین کارکرده بگیری که کلا همون پراید خوبه  

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
ماشین بخر باهاش کار کن سرویس مدرسه بردار .دوباره طلا بخر

ن کار ک نمیزاره شوهرم 

نمیگم طلاهاتو نفروش نه بفروش ولی فعلا ۱۰۰ تومن شوهرتو بزار بانک وام بگیر چون برا شوهرت پوله ضرری توش نی ولی برا خودت چون طلا امکان داره تو بفروشی بره بالا پس بزار لجظه اخر که وامت واریز شد بفروش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

اگه ماشین صفر میخوای بگیری خیلی بهتره کم هزینه تر برات تموم میشه ولی نه بخوای ماشین کارکرده بگیری که ...

ننیدونم واقن

چ فرقی داره باز یکسال بی ماشینی بکشم؟سال دیگم باز ماشین گرونتر میشه

خب تو که نوشتی یه پراید داری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !