2777
2789
عنوان

دخترم مرده اما گریه ام نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 46 پست

خدا بهت صبر بده مگه ادم چقدر اشک داره تو این چندوقت از پا افتادی عذاب وجدان گریه نکردن الانت را نداشته باش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورت بگردم...

اون کوچولو عزیزتون که جاش تو بهشته.

پیش فاطمه زهراست تا دیدار دوبارتون،

ولی خوب برای شما سخته؛؛؛

حتمن سوگواری کن.به حرف اطرافیان که گاهی میگن اشکال نداره.کوچیک بوده...حالا گریه بسه....توجه نکن

جگر گوشه شما بوده و برای شما داغ سنگینیه.گریه کن.

باهاش صحبت کن.بگو هنوزم دوستش داری تا ابد

حتمن میبینه و میشنوه و درک میکنه

ان شا الله به زودی دوباره مادر بشی

فقط قبلش هم با دکتر مشورت کن.هم تز نظر روحیه قوی باش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
😂فرهنگ نداشته تو فقطمن چی میگم تو چی میگی سلامت باشی و ایشالا خدا هدایتت کنه

تو فرهنگ داری که انقد بیشعور و نفهمی که طرف بچشو از دست داده بعد میگی مگه باید گریه کنه؟

سر خودت انشاالله بیاد اونوقت گریه نکن مریض روانی

انشاالله که تورو خدا شفا بده هرچند خداام ازت دست کشیده

الهی دورت بگردم...اون کوچولو عزیزتون که جاش تو بهشته.پیش فاطمه زهراست تا دیدار دوبارتون،ولی خوب برای ...

حرف هاتون درست 

ولی میشه بگی ک میگه 

کوچک بوده گریه بسه

این کی میگه به یک مادر داغدیده

من ناخواسته سقط داشتم تا چند وقت غصه خوردم چه برسه به اسی و امثال اسی