2777
2789
عنوان

ضایع س پشتی بذارم سنتی بدون مبل 😅🍊

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 33 پست
میذاریم یکی از اتفاقا ک استفاده نمیشه

منم مبلم داغون شده دلم میخاد بندازمش دور و پشتی بذارم.....خونم همش 40 متره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت اینجور دوس داری و راحتی هیچ اشکالی نداره خیلیم قشنگه

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

مبل چیه تجملات چیه ک گرفتارش شدیم خودمم البته تاحدودی درگیرشما هرروز دارم مبل و فرش هاجدید میبینم ک در اسرع وقت عوض کنم.....اما خونه های بدون مبل و بدون استفاده زیادی از رنگ خنثی ی دلنشینی و رنگ و لعاب دیگه دارن ....🥺

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

زشت که نیست، ولی مبلا رو بذار سر جاشون، من رو زمین نمی‌تونم بشینم 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بله خیلی دهاتیه با احترام

احترام واون چیز دیگه ای گفتی تضاد دارنا عزیزم😁میدونم اونقدرخانوم هستی ک بی قصدونیت گفتی اما عزیزم بعضی الفاظ ممکنه دل بقیه رو بشکنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

استاترفکرکنم زیباباشه چندروزقبل یه کاربرعکساخونشوگذاشت سنتی اینقدرزیباوقشنگ بود خونش پرارامش وانرژی مثبت بود  کاربر

@شجریانم‍ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖