2777
2789

واقعیت بخواهید پسرم چهار سالو نیمه 

مشکلاتی داره 

علایم بیش فعالی داره 

تعامل با بچه ها بلد نیست 

گاهی بد خلقی داره 

گاهی اضطراب 

حالا دنبال درمانش هستم از قبیل کار درمانی و دارو 

ولی تصمیم گرفتم مهد بزارم تعامل یاد بگیره همش تنها درست نیست براش 

حالا بیایید تجربیات بگید 

مهد اصلا مفید هست یا نه 

یا ممکن بچه چیزای بد یاد بگیره اونجا یا برعکس اونجا چیزای خوب یاد میگیرن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌از لحاظ سن میتونه بره 

ولی اگه پیش فعالی داره سعی کن اول درمان بشه بعد ببرش مهد

چون ممکنه اونجارو بهم بریزه به حرف مربیش گوش نده یا حتی بچه ها باهاش کنار نیان

ولی پیش فعالی طبیعیه سعی کن اول برطرف بشه بعد 

دوسال برای رفتن به مهد وقت داره

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عزیزم‌از لحاظ سن میتونه بره ولی اگه پیش فعالی داره سعی کن اول درمان بشه بعد ببرش مهدچون ممکنه اونجار ...

عزیزم بیش فعال درسته 

و اینم بگم بیش فعالی درمان قطعی که نداره

سال دیگه باید بره پیش دبستانی 

باید از الان مهد بره با بچه ها باشه تا برای پیش دبستانی آماده بشه

عزیزم بیش فعال درسته و اینم بگم بیش فعالی درمان قطعی که ندارهسال دیگه باید بره پیش دبستانی باید از ا ...

پس اگه بردیش به مربیشون بگو 

که مراقبش باشه 

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

ترستون بجاس چون اگه همکاری نکنه ممکنه هم ذهنیت خودش نسبت به محیطهای آموزشی خراب میشه هم برچسب بخوره ...

خب آخرش چی 

مهر دیگه باید بره پیش دبستانی که اجباری هست 

گفتم از این مهر بره یکم تعامل داشته باشه 

ولی خیلی استرس دارم 

خب آخرش چی مهر دیگه باید بره پیش دبستانی که اجباری هست گفتم از این مهر بره یکم تعامل داشته باشه ولی ...

توکل به خدا کنید و بفرستید 

اگر بخاطر بیش فعالی دکتر براش دارو تجویز کرده سر خود قطع نکنید و حتما هم با مدیر و مربیش در میون بزارین

ولی اگر این بیش فعالی تشخیص دکتر نیست و بخاطر شیطنت خودتون میگین بیش فعاله بهش برچسب نزنید و به مهد هم چیزی نگید تا ذهنیت منفی نسبت بهش نداشته باشن

بعضی بچه ها تو خونه و در حضور پدر و مادر بشدت شلوغن ولی تو مهد و مدرسه طبیعین و اذیت خاصی ندارن

توکل به خدا کنید و بفرستید اگر بخاطر بیش فعالی دکتر براش دارو تجویز کرده سر خود قطع نکنید و حتما هم ...

عزیزم دوبار دکتر متخصص بردم اونها گفتم احتمال بیش فعالی هست یعنی احتمال دادن 

اگرم باشه شدید نیست 

الان داره داروی ضعیف میخوره و به خواست خودم کار درمانی میبرمش که برای مدرسه آماده بشه از الان خیلی نگران مدرسه هستم 

امسالم گفتم بره باید تعامل یاد بگیره برای پیش دبستانی اصلی آماده بشه ولی وحشتناک خودم استرس دارم 

اگر بشه برام دعا کنی ممنون میشم 

[QUOTE=393037363]عزیزم دوبار دکتر متخصص بردم اونها گفتم احتمال بیش فعالی هست یعنی احتمال دادن  اگرم باشه شدید ن ...[/QUOTE

پس دیگه جای نگرانی و استرس نیست وقتی همه چی تحت کنترله

شماهر چی استرس داشته باشین ناخوداگاه به بچتون هم انتقال میدین و یه چیز دیگه اینکه باعث میشین مربی یا کادر مدرسه به خودش اجازه برخورد سخت رو بده خیلی عادی برخورد کنید بچه های این دوره اکثرا بشدت شیطون و حرف گوش نکن هستن مشکل شما تنها نیست

همه چیزو بسپرین بخدا اگر قابل باشم حتما دعاتون میکنم ک عاقبت بخیر باشین