شکوفه_شکننده مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 73 عنوان میشه راهنماییم کنین 55 بازدید | 5 پست بابام مغازه کیف و کفش فروشی داره با قیمت مناسب ولی فروش ندارهبنظرتون پیج بزنم فروشش بیشتر میشه؟ پیج بزنم کسی خرید میکنه؟ آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤 1404/06/03 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه_شکننده مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 73 نه تو باسلام غرفه بزنید حتما بلد نیستم بعد هزینه چیزی هم باید پرداخت کنیم؟ آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤
fatiiiiish عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 520 بلد نیستم بعد هزینه چیزی هم باید پرداخت کنیم؟ ۱۰۰ هزار تومن هزینه داره کاری نداره با سلام نصب میکنی بعد میزنی ایجاد غرفه خیلی فروشش بالاست
شکوفه_شکننده مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 73 ۱۰۰ هزار تومن هزینه داره کاری نداره با سلام نصب میکنی بعد میزنی ایجاد غرفه خیلی فروشش بالاست ممنون دوست عزیزفقط هر ماه باید پرداخت بشه یا فقط برای ایجاد غرفه آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤
fatiiiiish عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 520 ممنون دوست عزیزفقط هر ماه باید پرداخت بشه یا فقط برای ایجاد غرفه نه فقط همون اول