2777
2789
عنوان

قرص آسنترا

220 بازدید | 29 پست

سلام .خانمها من حدود یه سال پیش حالم خیلی بد بود استرس شدید و ...دکتر رفتم آسنترا تجویز کرد .الان دوباره علائمم خفیف برگشته یعنی استرس دارم تا حالتهام شدید تر نشده قرص آسنترا ۵۰ مصرف کردم البته اولین روزمه .آرومم کرده.اینقدر از اون افسردگی و حالتهای شدید وحشت دارم.به نظرتون کار درستی کردم

نه سرخود نخور برو دکتر

اخه قرصه بهم ساخته بود حال روحیم عالی شده بود .مطمینا برم همین و میخواد دوباره بده .فقط میخوام بدونم طریقه مصرفش چه جور بود همون کامل و بخورم یا نه از دوز کم شروع کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یقینن کار درستی نکردی گل 😂🩷🩷🩷🩷

گلم جزئیات شاید به چشم شما نیاد

ولی به چشم پزشک یا روانشناسی که باهات صحبت میکنه میادش

هر دارو یسری نکات خاص خودشو داره

شما میگی استرس

ولی من همین الان باهات صحبت کنم

توی جوابات دنبال یسری نکات میگردم که بفهمن چه دارویی بدم

بنابراین اصلا ادامش نده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

[QUOTE=393027990]برو دکتر بهش بگو که اسنترا خوردم جواب داده تا برات بنویسه اینجوری بهتره[/QUOنمیدونم شاید پس قردا برم از اون عوارض اولیه اش وحشت دارم .اوایلش خیلی حالم بد شده بود افتصاح بعد یه مدت اوکی بودم دیگه

یقینن کار درستی نکردی گل 😂🩷🩷🩷🩷گلم جزئیات شاید به چشم شما نیادولی به چشم پزشک یا روانشناسی که با ...

عزیزم شما از دارو سردرمیارید؟؟

دکتر ب من لووسر ۱۰۰

لوکسور ۶۰ داده

برای وسواس فکری بنظرت چجوری ان

مشکلت چیه عزیزممن وسواس فکری شدید دارم حالم روحیم افتضاحه

من استرس دارم و بعد استرس هم ترس شدید و بی قراری .یکسال پیش افسردکی شدید داشتم جوری که کار هر ردزه ام گریه بود .‌الان میترسم همون بیماری دوباره بیاد سراعم گفتم تا تو اول استرس هستم اول بیماریه سریع درمانش کنم .از اون بیماری خیلی میترسم‌مثل مرگ تدریجی بود   

اگ تهرانی برو پیش علی شریفی

من از دکتر خودم خیلی راصی بودم‌ خدایی عرض شش ماه حال روحیم عالی شد .الانم چون تو موقعیت استرس زا بودم‌و استرس خفیف گرفتم‌میترسم دوباره بیماریم عود کنه .ترجیح دادم دوباره ۶ ماه بخورم.

عزیزم شما از دارو سردرمیارید؟؟دکتر ب من لووسر ۱۰۰لوکسور ۶۰ دادهبرای وسواس فکری بنظرت چجوری ان

قشنگم ۲ سوال

قبلا هم دارو بهت داده بودن ، اثر نکنه ، که پزشک اینطوری ۲ نوع متفاوت داده؟

و یه سوال دیگ

کنار وسواس فکری ، تشخیص اضطراب شدید یا افسردگی هم بود؟

الان با داروت چطوری؟

راحتی؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥