2777
2789

مادربزرگم یه بار داشته به دوستش می‌گفته خدا فلانی رو رحمت کنه از دهنش در رفته گفته خدا فلانی رو لعنت کنه۰🤣🤣🤣

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار به یه نفر ک رفته بود مشهد گفتم زیارتت مبارک😐

یه بارم ب ی نفر ک رفته بود مشهد زنگ زدم بگم زیارتت قبول یادم رفت بگمش

خنده دار نیست خجالت اوره

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

واییییی من تازه رفته بودم کلاس بسکتبال توپ بسکتبال گرفته بودم رو کمد گذاشته بودم یروز عمه هام اومدن خونمون پسر عمم ک ازم بزرگتره رفت برداشت از رو کمد منم انگار عاشقش باشم گردنمو کج کردم با لبخند نگاش میکردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببین خودشو کار ندارم زاویه وایسادنم جوری بود ک کل هال میتونستن ببیننم🥲😭

وسط خواستگاریمون رفتیم داخل اتاق که صحبت کنیم یه لحظه دیدم خشتک شلوارم پاره هست دوتا شلوار مشکی داشتم اشتباهی اون یکی رو پوشیده بودم ولی خداراشکر چادر سرم بود سریع چادره رو دادم رو پام  که معلوم نباشه الان که از شوهرم میپرسم میگه من ندیدم ولی همون ساعت خیلی خجالت کشیدم فکر میکردم دیده  داشتم از خجالت بی هوش میشدم 😂

خدایا شکرت🫶🏻

یبارم با بچه ها تو کلاس داشتیم میرقصیدیممن داشتم شی.ک میزدم ک یهو معلممون اومد تو(:کل اون زنگ تو جشا ...

تو کلاس ما بارها این اتفاقات افتاده با این تفاوت ک کسی خجالت نمیکشه هیچ اگه معلم چیزی بگه جوابشم میدن

بزار خجالت آورترین خاطره خواهرمو تعریف کنم

چندسال پیش عید غدیر رفتیم خونه یکی از اقوام دور که سید تشریف داشتن،این خانواده دو تا دختر یه پسر بزرگ داشتن،

رفتیم داخل شروع کردیم به روبوسی و تبریک عید به اعضای خانواده یهو نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی تو مغز خواهر من رخ داد که رفت با پسره هم روبوسی کرد🫣🥴آخه لامصصصصب چرااااااااااا😂😂

دوستم گفتش ک جلسه ی خاستگاری

خانواده ها گفتن ک برید تو اتاق ک مثلا با هم صحبت کنید

ولی ما به جای صحبت ( ل ب )گرفتیم😂😂😂😂

یعنی خاااااک... 🥴

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍