2777
2789

خواهرم میخواد جهیزیه بچینه 

نمیدونه به خانواده شوهر بگه بیان کمک یا نه

پدرشوهرش یکم بد زبونه می‌ترسه راجب جهیزیه نظر بد بده پدر شوهر مقابل خانواده دلخوری پیش بیاد

شما چطوری بودید خانواده شوهر دعوت کردید بیاد کمک ناراحتی پیش نیومد؟؟؟

بنظرتون ما چیکار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره صدنفراومدن دستوپامو گرفتن شوهرمو جو گرفت دعوا کردیم منم گفتم نمیچینم گمشو خودشون چیدن ومن رفتم خوابیدم😢چون توغربت بودیم جایی نداشتم برم بیرون عروسی کرده بودیم اومده بودیم غربت داشتیم میچیدیم

خانواده عروس تو خونه مامان عروس کادو های روجهازی رو از مهموناش جمع می کنه میوه شیرینی می ده بعد خانواده داماد با وانت و وسیله باربری که خودشون تدارک دیدن میان پذیرایی می شن جهیزیه رو بار می زنند میبرن خونه داماد حالا خودشونو باید تدارک شام یا ناهار خانواده عروس رو ببینن  معمولا هم خانواده داماد نمیره کمک همون خانواده عروس می چینند عروس هم وظیفه ندارم بگه بیایید یا نه 

۱۰،۱۲ سال پیش بود

وقتی خواستیم جهاز ببریم ۵تا خواهر شوهر و یه جاری و مادر شوهرم اومدن 

کمک هم کردن خدا خیرشون بده ولی خیلی هم پچ پچ میکردن باهم 

در کل راحت نبودم ولی بعدش دیگه تو دور و بر کسیو ندیدم به اقوام شوهر بگه برای چیدن جهیزیه

خانواده عروس میرفتن و میچیدن حالا بعدش یا تو پاتختی یا یه وقت دیگه خانواده داماد میرفتن میدیدن

رسم جهاز دیدن و اینا هم کلا نداریم

حرف و ناراحتی پیش نیومد

نه خوب بود

جهاز رو از قبل مادرشوهرم دیده بود

پدر شوهرم که اهل این حرفا نیست، فقط کمی کمک کرد

مادرشوهرم در حد چای و شیرینی پذیرایی کرد

چون شب شده بود. شوهرم همه رو شام بیرون دعوت کرد.