2777
2789

من‌ کلا آدم استرسی هستم  یکی از چیزای که خیلی سرش استرس دارم رانندگیه 

تازه کار نیستما خیلی وقته میرونم تنها میرم با کسی میرم تو شهر میرم تو دل ترافیک میرم ....ولی بعضی وقتا خوبم اوکیم، بعضی وقتا استرس میگیرم

چیکار کنم استرس نداشته باشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ارامبخشه روز ازمون رانندگی میخورن بنظرم نخور همون مدیتیشن کن یا زیاد رانندگی کن تا برات عادی بشه

آره نمیخورم قرصا کلی عوارض دارن

مدیتیشن راستش بلد نیستم

رانندگی هم زیاد میکنما ولی نمیدونم چمه

چیکار میکنی دلهرت کم بشه؟

به خودم دلداری میدم شاید خنده دار باشه ولی میگم این همه خانم رانندگی میکنن از اول که حرفه ای نبودن . یا مثلاً از استپ سوار شدن میترسم این چیزا باعث میشه که دلم کمی قرص بشه و به خودم میگم رانندگی اونقدر هم وحشتناک و سخت نیست فقط مراقب عابر پیاده باش. 

اما استرس شما مدل دیگه ای هست یکم عجیبه آخه 

چی بگم والا قرص پرانول بخور یا مدیتیشن کن برای استرس عایه

پرانول چند ؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

آره نمیخورم قرصا کلی عوارض دارنمدیتیشن راستش بلد نیستمرانندگی هم زیاد میکنما ولی نمیدونم چمه

ببین مدیتیشن میشینی یه گوشه خیلی عادی و راحت چند تا نفس عمیق میکشی شروع میکنی تمرکزتو میزاری رو تنفست تا وقتی کهعادینفس بکشی اگه حواستم پرت شد مهم نیس دوباره شروع کن تمرکزتو بزار رو تنفست باید تا جایی ادامه بدی که نفس کشیدنت عادی باشه از ۵ دقیقه تا ساعت ها مییتونی انجام بدی