2777
2789

سلام الان نی نی ام سی و هشت روزه است ولی دیگه بریدم باورتان نمیشود کارم شده گریه واقعا چرا

تعداد رای : 6
نظرسنجی
کمک
3
50%
خستگی
3
50%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز میرسه که دلت واسه این روزای بچت تنگ میشه

خیلی سخته خودم هم کشیدم و میدونم ولی الان وقتی نگاه دخترم میکنم که بزرگ شده دلم برای کوچیکی و اذیتاش تنگ میشه

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

نازی چه کتابی درد و دل میکنی 😃

عزیزم طبیعیه این حسو همه مادرا تا چند هفته بعد زایمان دارن 

بی خوابی و استرس و اینجور چیزا اولش خیلی اذیت میکنه ولی دو سه ماه بگذره خیلی بهتر میشه، قلق کار میاد دستت. تو تنها مادری نیستی که اینطوری شدی 

افسردگی خفیف زایمان گرفتیا 

من موقع پسرم روز و شب اشک میریختم الکی الکی 

ببینم اینبار چی میشه 

خدا رحم،کنه  😁😁😁 

ی مدت بگذره خیلی روحیه ات عوض میشه، مخصوصا ی کمی مهمونی پارک گردشی باشگاهی بری 

نور

من پسرمو ناخواسته حامله شدم و تا موقعی هم که به دنیا اوند یه ذررررررره هم حسی بهش نداشتم..وای پدرمو هم در آورد از بس نا آروم و عصبی بود تا ۷ ماهگی؛شبا ۵ دقیقه میخوابید و بیدار میشد و روزا هم همینطور...منم دست تنها بودم...نه شوهری نه مادری نه مادر شوهری..بخدا گریه میکردم و خودمو کتک میزدم و بعضی وقتا دوست داشتم خفش کنم..اما الان سه سالش شده و دلم واسه اون موقع هاش کبااااااااب میشه...میگم چرا یکم صبر و طلاقتمو بالا نبردم..من هیچ خاطره ی خوبی واسه خودم به جا نزاشتم همش واسه خوابیدن خودم و حوصله ی گریه ی بچمو نداشتم و ....الان مثل چی پشیمونم...

الهی بمیرم براش...

عزیزم الان که خیلی کوچیکه. بیشترش استرسه و اینکه نظم زندگیتون بهم خورده کم کم خودتو وفق میدی. الان خیلی خودتو اذیت نکن. سخت نگیر به خودت بیشتر استراحت کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزيزم

حق داري

تا دو ماهگي چون خوابشون تنظيم نيست و دل درد دارن سخته، ولي اينطوري نميمونه

به اين فكر كن كه اين كوچولوي گريه او خيلي بي پناه و بي گناهه، تنها پناهش تويي، بايد قوي باشي

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

سلام ممنون از راهنمایی های همه بچه ها خواهش موقع سال تحویل منو از دعای خیرتان فراموش نکنید تا شاید آرام بشم انشاالله همه حاجت روا

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭