شوهرم کلی بهم توهین کرده ن ب خودم ب خانوادمم کلی توهین کرده یک نمونشو میگم ک بهم شکاکه و تا الان ک یکساله نیمه عقدیم منو برده دکتر زنان برای چکاب پر.ده بکارت.الانم چن وقت پیش ب پدرم زنگ زدن و گفتن که بمن شک داره منم پامو کردم تو ی کفش کفقط میخوام جدا شم ولی همه جا پر کردن ک اره با یکی بوده ک میخواد طلاق بگیره بره با اون چیکار کنم چطوری ثابت کنم که مریض اونه
کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سریع جدا شو تا عقدی مهم نباشه پشت چی میگه مردی که میدونی چیزیو داره از دست میده یاداده میره ابرو الکی ریخون جلو درو همسایه و فامیل .اوناهم اگه دنیا دیده و عاقل باشن میفهمن گربه دستش به گوشت نرسیده میگه پیف پیف
وقتی میبردت دکتر زنان باید شرط میگداشتی تو هم باید بری پیش روانپزشک تا راضی به اومدن بشم، چند جلسه میرفت بعد پزشک هم تایید میکرد مشکل روانی داره
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)