2777
2789

من متاهلم خودم وشوهرم خونه خریدیم حدوددومیلیاردو600تومان توشهرستانمون که بهترین خونه نهایت 6میلیارده ماشین 700میلیونی پارسال خریدم امسالم حدود30گرم طلاگرفتم خونم هم بروزه تقریبن فقط فرشم قدیمی حقوق شوهرم 43تومن بن کارت واینهاهم داریم 

ولی خاله هام مثلن فکرمیکنن من ماشین ندارم بی پولم وضعیتم خیلی بده من زیادباهاشون ارتباط ندارم فقط مامانم همیشه باهاشون حرف میزنه اگه هم ببینن چیزیی خریدم بهشون میگه همش قرص وبدبختیه هیچی نمیخره براخودش زندگیش سخته زندگیش بده منم که اعتراض میکنم میگه میترسم چشم بخوریی ولی چرانمیترسه خودش وزندگیش چشم بخوره وهمش خوش بالامیبره 

نمیدونم شایدهم واقعن فقیرم وخودم نمیدونم وفکرمیکنم متوسطم همه چیموبهتون گفتم شمابگیدمن چطوریه وضعیتم😢

مامانا عادتشون همینه بع دل نگیر

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسه چشم بزنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همین ک توی شهر خودتون خونه ای داری ک راضی هستی

وضع خونت ب ردزه

ماشین و حقوق خوب

وضع زندگیت خوبه

اصلنم فقیر نیستی

ولی مادرا بدجنس نیستن حتما نیتش خیره.بهش بگو مامان اظهار فقر،فقر میاره

انقد منو فقیر جلوه نده

شکر خدا زندگیم خوبه

وای مامان منم هی میگه هیچی نگو هیچی استوری نکن چشمت نزنن

هر چیز کوچیکی هم فامیل ازمون بفهمن فوری خونمون جنگ میشه میگه چشم خوردیم🤣

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1