2777
2789
عنوان

الان میگن چه سلیطم

124 بازدید | 7 پست

چند روز پیش خالم زنگ زده بود به مامانم 

منم داشتم پیتزا درست میکردم

داداش کوچیکم مریض بود یهو فین کرد 

سرشو اورد پایین پیش مواد داشت می‌خندید 🤢🤢🤢🤢

هرچی گفتم نکن شکلک در می‌آورد انقد از دستش عصبانی شدم که بلند شروع کردم جیغ زدن بهش فحش دادم( گفتم چه کره خری هستی چندبار)

اون لحظه انقد عصبانی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم

امشب خالم زنگ زد گوشیو برداشتم خیلی داشت باهام سرد حرف میزد😭انگار ناراحته از دستم 

خیلی هم صدام بلنده ابروم پیش همسایه ها رفته با این داداش خنگم که حرف گوش نمیده خب چیکارش کنم

خاله ات بچه داره؟خواستگارت پرید😁🤦🏻‍♀️شوخی کردم خب اونم نباید اینکارو می کرد کوچیکه؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید خالت بخاطر اینکه به داداشت گفتی کره خر ناراحت بشه؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

به پسرخالت که نگفتی به داداشت گفتی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خودم ناراحتم من آدم آرومیم کلا زیادم تعریف میکنن ولی این جوری فک میکنه من پیش خانوادم چه وحشی هستم

فکر کنه فکر بقیه اهمیتی نداره بالاخره تو خونه ای که بچه هست سر صدا هست

خودم ناراحتم من آدم آرومیم کلا زیادم تعریف میکنن ولی این جوری فک میکنه من پیش خانوادم چه وحشی هستم

عزیزم تو هم مثل من زیاد. فکر می‌کنی به طرز فکر دیگران و دیدگاهشون راجب به خودت مثل من یه مدت بیخیال شو،به خاله اصلا ربطی نداره این حرفی که تو زدی بخدا

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟