2777
2789
عنوان

راجب شوهر

147 بازدید | 15 پست

تایپک های مربوط به شوهر و میبینم از ازدواج وحشت میکنم

هرروز یکی هست که بگه پشیمون از ازدواج و به خاطر بچش‌مونده

یه جوری میگن متنفرن‌ از طرفشون‌ که من پرام ریخته

ینی همه ازدواجا‌ اینجوریه؟

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اکثر مردا هار میشن گلم اکثر دعوا ها هم مقصر خودشون و خونوادشونن یه تحمل بالا میخواد خلاصه من شوهرم برام میمرد بقران همین ک ازدواج کردیم از این رو ب اون رو شد ب هیشکی اعتمادی نیست فقط شانسه شانس

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

ابنجا چون ناشناسه بیشتر مشکلات و... رو میارن از خوشی نمیگن چه چشم نخورن جدی نگیر

وا خب غلط میکنن 

وقتی از خوشی‌شون حرف نمیزنن‌ واجب نیست سختی‌هاشونو‌ بگن ما مجردا ‌رو به وحشت میندازن بخدا

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡
دیگه اکثر مردا هار میشن گلم اکثر دعوا ها هم مقصر خودشون و خونوادشونن یه تحمل بالا میخواد خلاصه من شو ...

دست بزن اینا؟

انقد راجب دست بزن گفتن ترس برم داشته‌

البته من خودم وحشیما🤣

ولی زور مرد کجا زور زن کجا

این سایت نماینده ی کل کشور نیست. اگر همه ی داستان هایی که گفته میشه واقعیت داشته باشند، فقط خبر های بد پخش میشه. مثلا گفته نمیشه با خانواده رفتیم سفر خوش گذشت، چون اگر این رو کسی بگه، براش می نویسند "خب باشه، که چی"

ولی اگر بنویسه وسط مسافرت شوهرم ولم کرد رفت. همه میریزن تو می گن "عه همه ی مرد ها حیوانند، شوهر منم اینطور و اونطور، خواهر طلاقت رو بگیر و ..."

جو اینجا منفی رو بیشتر می پسنده. من یکبار نوشتم دامادمون عاشق خواهرم هست، براش جون میده... چه چیزا که ننوشتند. بعضی ها که توی زندگی مشکلاتی دارند، ناراحت میشن بشنوند که زندگی بقیه خوب هست.

برای ازدواج عجله کنی فقط به خاطر تنهایی قطعا پشیمون میشی و شدن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

والا تا خوبشو میگیم نیومده خونه دعوامون میشه🥲😂

خب هیچی نگین‌

خوبشم نگین بدشم‌ نگین‌

چرا باید بدبختیای‌ ملت و ما بخونیم پرامون‌ بریزه‌

من از وقتی اینجا عضو شدم از شوهر فراری شدم