2777
2789
حالا من خجالتی میرم یه گوشه قائم میشم 😭رقص هم اصلا بلد نیستم اصلاااا فقط بشکن میزنم

😂😂چندسالته؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت همسریابی که مزخرفه 🤢

میدونم ولی بعضی جاها خانم ها ی مذهبی و معلمین بازنشسته هستن من عضو گروه شون بودم براخواهرم دگه وقتی چند نفر پیدا شدن خواهرم گفت من نمیتونم بخاطربیماریش قبول نکرد منم دگه گروه رو ترک کردم تو ایتا بود 

میدونم ولی بعضی جاها خانم ها ی مذهبی و معلمین بازنشسته هستن من عضو گروه شون بودم براخواهرم دگه وقتی ...

پسری که اینجوری زن پیدا میکنه یه جای کارش میلنگه 

این خواستگاری هم که گفتی سالم نبوده خواهرت حق داشته 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

پسری که اینجوری زن پیدا میکنه یه جای کارش میلنگه این خواستگاری هم که گفتی سالم نبوده خواهرت حق داشته

کلا مادراشون بودن یه خانم خیر بود معلم بازنشسته گروه راه انداخته بودن خواهرم زخم معده داره روده ی تحریک پذیرداره نمیخاد ازدواج کنه منم تشویقش میکنم به ازدواج اماقبول نمیکنه میگه توان جسمی ندارم نمیتونم یه زندگی اراده کنم

کلا مادراشون بودن یه خانم خیر بود معلم بازنشسته گروه راه انداخته بودن خواهرم زخم معده داره روده ی تح ...

روده تحریک‌پذیر رو که همه دارن چقدر خواهرت سوسوله 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم