2777
2789
عنوان

مامانم به شدت پسردوسته اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خودش از مادرشوهر سهمی بهش نرسیده خخخ اینجا هر کسی از دریچه خود ش میبینه روابط رو

دقیقا البته تو نی نی سایت به‌طرز غیر منطقی و مریض گونه ای دشمن خانواده شوهر هستند 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
راستش حق داری منم بودم خیلی ناراحت میشدم...الان همه کسایی که عروس هستند لابد حق رو بهتون نمیدن ...ول ...

مرسی عزیزم که من درک میکنی من وقتی میرم شیراز برا خرید یا کارای دیگه چون خجالتی بودم خونه فامیل نمیرفتم میرفتم خانه معلم 

خب کلی خوشحال شدم با خرید خونه که  اینجوری مامانم گذاشت تو کاسه م

من وام ششصد و پنجاه ملیونی ضامنش شدم پس انداز و طلا و زمین خب دیگه مال همه مون هست

عزیزم طلای مامانت و زمینی که برا مامانته و پس اندازی که برا مامانته دقیقا برا خودشه و هر کاری بخواد میتونه بکنه باهاشون

شما فقط میتونی بگی وامی که گرفته ضامنشی بابت اون میتونی ناراحت باشی البته فک کنم قسطشم مامانت بده که اونم دقیقا میشه برا مامانت و حق تصمیم گیریش با خودشه

البته کارش شاید خارج از انصاف باشه اما بازم مال خودشه و اختیارش با خودشه

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
همشونم وقتی پیر میشن میگن دختر خوبهما اشتباه کردیمولی چه فایده؟!!

دیگه چه فایده داره و به نظرم پشمونیشون  واقعی نیست 

عزیزم طلای مامانت و زمینی که برا مامانته و پس اندازی که برا مامانته دقیقا برا خودشه و هر کاری بخواد ...

زمین ارث پدریشه برای مامانش نیست برای همس

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

عزیزم طلای مامانت و زمینی که برا مامانته و پس اندازی که برا مامانته دقیقا برا خودشه و هر کاری بخواد ...

یعنی ما بچه هاش نیستیم؟ پس خوبه منم بگم خرید خونه ، دکتر بردنش اینا به من ربطی نداره ؟در ضمن همه چی مال بابامه که الان به خاطر ایشون فوت شدن دیگه اختیارش با مامانمه وگرنه مامانم یه زن خانه دار 

عزیزم بیشتر مادرای ایرانی همین هستن،دختر هر چقدر هم خوبی کنه ولی به چشم نمیاد پسر سلیطه باشه دریده ب ...

ن ب خدا مادر شوهر من پسرش رو خر گیر آورده وام پول کمک مالی جانی شدیا ب خودش وابسته کرده از سر کار انگار غذا خوریه میاد خونه شامش رو ساعت ۷ می خوره تا ۱۲ شب اونجاس لعنتی برا چی ازدواج کرده نمی دونم پول و دار و ندارشم ریخته جیب خواهر برادرا

خدا نگذره از پدر مادری ک فرق میزاره بین دختر پسر

الهی اون پسر خیر از اون پول ک حق دختر هم هست نبینه

الهی جواب دل شکسته دختر رو بدن

اون پسر هم آگاهانه داره میبینه ک پدر مادر فرق میزارن و سکوت کرده الهی خیر نبینه 

بابای منم خونه زده ب اسم داداشم.... فقط خدا جواب شونو بده 

من دلم خیلی پره سکوت کردم ببینم خدا کاری میکنه..

درست حرف بزن این چ طرز حرف زدنه؟@niniyar‍

شما خودت از تاپیکات مشخصه چقدر حسودی

بعد دارید به این خانم تیکه میندازی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.