2777
2789
عنوان

چالشی که با لباس کهنه ها دارم شما لباس کهنه هاتون رو چه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 22 پست
خوب ده ساله دارم میپوشم خیلی تکراری شدن

اره مال منم چون تمیز نگه میدارم و جنس خوب میخرم خیلی خراب نمیشن تو خونه هم همیشه موقع کار اشپزخونه پیش بند میبندم تمیز میمونن منم دلم نمیاد بندازم بره ولی خسته میشم ازشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست اینی که گفتی متوجه نشدم

مینی مالیست شدن یکی از جنبه هاش این هست که وسایل اضافی رو از خونت خارج کنی 

میتونی سرچ کنی در موردش خیلی جالب هست ، راحت محیط زندگی نظم میگیره ، هر وسیله ای که استفاده نمیکنم دور میندازم یا میدم نیازمند ، هر وسیله ای که طی ۶ ماه استفاده نمیکنم داخل بسته بندی شماره دار میره انبار یا یک قفسه یا یک کمد از خونه به عنوان انبار اگر نداری

اره مال منم چون تمیز نگه میدارم و جنس خوب میخرم خیلی خراب نمیشن تو خونه هم همیشه موقع کار اشپزخونه پ ...

عزیزم یعنی بعداشپزی باهمون لباسی اخه ادم بوی پیازداغ گرفته خودم که چندتالباس کهنه برای اینکارگداشتم

عزیزم یعنی بعداشپزی باهمون لباسی اخه ادم بوی پیازداغ گرفته خودم که چندتالباس کهنه برای اینکارگداشتم

فکر نکنم همه بعد آشپزی روزانه لباس عوض کنن . تازه خیلی ها همون پیشبند رو نمیبندن همیشه لباس های خونشون لک داره ولی من کلا لباسی که لک بشه یا سعی میکنم تمیز کنم یا دیگه نمیپوشم واسه همین از پیش بند آشپزخونه استفاده میکنم من معمولا یک روز درمیون دوش میگیرم و لباس عوض میکنم اکثرا هم پیاز داغ اماده دارم هر ماه یه ظرف پیاز خشک درست میکنم تو فریزر دارم از اون استفاده میکنم اگر بخوام تمیز کاری زیاد تو طول روز انجام بدم اون روز لباسم رو عوض میکنم