2777
2789

میشه بصورت گزینه ای برام بنویسید بنظرتون پسر ایده ال برای ازدواج چه ویژگی هایی باید داشته باشه تا چک کنم خواستگارم رو؟ تک تکش رو بنویسید.‌ لطفا فقط ننویسید مثلا پولدار باشه! دیگه این چیزیه که همه میخوان، جزئی تر بگید ممنون میشم، و اقایون هم اگر تو تاپیک هستن میتونن درباره دختر ایده ال بنویسن جالبه برام

مافیا

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

پسره کاری و با پشتکار 

مامانی نباشه 

شخصیت داشته باشه 

سفید و چشم رنگی اصلا نباشه 

اخلاق داشته باشه عصبی نباشه خسیس نباشه 

فعلا اینا

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من اعتقادات

حلال و حرام در همه موارد 

تحصیلات

خانواده محترم 

شغل مستقل 

ادب بهداشت فردی 

کم حرفی 

ظاهر هم خب به هر حال معمولی باشن دیگه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

تحصیلات حداقل لیسانس

شغل غیروابسته به خانواده

قد نسبتا بلند، بدون شکم

سن بالای ٢٧

خانواده بافرهنگ

چشم و دل پاکی

اهمیت به پوشش و بهداشت

خیلی سفید نباشه

چشم و ابرو و موهاش مشکی باشه

و... 

مامانی نباشه رو از کجا بفهمم؟ زبونی که همشون میگن نیستن

موقعیتش پیش بیاد آدم میفهمه من یه اکس داشتم  میگفت اسم مامانمو باید بزارم رو دخترم :/

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

خانواده درست و درمون از همش مهمتره

چون تو اون خانواده رشد کرده.اصلا هم نگو خانواده مهم نیست.بعد 11سال زندگی بهت میگم خانواده 89 درصد مهم تر از خودشه

البته اگه میخای آرامش داشته باشی

خسیس نباشه.بد دل نباشه.وسواس نداشته باشه چه فکری چه اعتقادی

مثل خودت باشه در امور اقتصادی وگرنه پوستت کند

رفت وآمد و برون‌گرا یا درون‌گرا یی هم مهمه...پول خوبه ولی اخلاق و کنترل اعصاب ازهمه چی مهمتره

رازدار باشه بهت اعتماد داشته باشه

کم تر صحبت کنید و اجازه بدید خودش رو توصیف کنه، این مهمه!! خیلیا ممکنه براساس گفته‌های ما خودشون رو معرفی کنن!!

تست بگیرید در موقعیت های مختلف، عصبانیت، عاطفی، کنترل خشم، در جمع خانوادگی، بیرون و ارتباطات با غریبه‌ها و ... زندگی واقعی چالش‌های زیادی داره!!

حدود روابط و زمان هر بخش از این ارتباط رو تعیین کنید، این مهمه!!

هم فرهنگ بودن خیلی از توضیحات و معرفی‌های اضافی رو از بین میبره!!

و...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

باید رفتارش رو توی شرایط مختلف ببینی

مثلا وقتی میرید بیرون،بگو یه چیزی جا گذاشتم میشه برگردی 

ببین غر میزنه یا میگه باشه

یا ببین چقدر زود عصبانی میشه و چیکار میکنه

این میشه ملاک اخلاقیات

ببین آدم خسیسی هست،آدم وایسته به خانواده هست،چون پسری که وابسته به خانواده ش باشه مفت نمی ارزه

کم تر صحبت کنید و اجازه بدید خودش رو توصیف کنه، این مهمه!! خیلیا ممکنه براساس گفته‌های ما خودشون رو ...

یه سوال دارم ازتون، چون نسبتا بهتر تونستید راهنماییم کنید، من یسری وقت ها دیدم طرف مقابلی که باهاش در ارتباطم عقایدش با من فرق داره، مثلا درباره حق و حقوق زن ها، یا تعصبات فرهنگی که داره یا یسری بحث های ارتباطی کاری و...! و وقتی من میگم ما تفاهم نداریم میخوام تموم کنم اجازه نمیده، و اصرار داره نمیخواد از دستم بده هی میگه من منعطفم، یا در اخر بحث حس از دست دادن که میگیره میگه نه منظورمو بد متوجه شدی این نبود منظورم و سعی میکنه نزدیک بشه به چیزی ک میخوام، حالا نمیدونم خرش از پل بگذره اینطوریه یا نه اینطور در نظر بگیرم که خوبه میخواد منعطف باشه

باید رفتارش رو توی شرایط مختلف ببینیمثلا وقتی میرید بیرون،بگو یه چیزی جا گذاشتم میشه برگردی ببین غر ...

خساست رو یا وابستگی به خانواده رو از کجا بفهمم، مثل مورد قبلی ک خوب مثال زدید

خساست رو یا وابستگی به خانواده رو از کجا بفهمم، مثل مورد قبلی ک خوب مثال زدید

یه مثال دیگه مثلا اتفاقی روش آب بریز،ببین در لحظه چه واکنشی نشون میده

وقتی باهاش میری بیرون،راجع به خرید باهاش حرف بزن،بپرس نظر تو چیه

راجع به وابستگی هم سوال ممکنه دروغ بگه،مثلا ازش بپرس تصمیمات رو چطوری میگیری؟ با کسی مشورت میکنی؟ یا بپرس اگه روزی بین من ومادرت بحثی پیش اومد چیکار میکنی؟

اگه گفت مادرم بزرگه و نباید ناراحتش کنم،فقط فرار کن چون هیچوقت قرار نیست طرف همسرشو بگیره 

یا بپرس اینکه میگن بعد ازدواج اولویت میشه همسر نظرت چیه؟ببین چی میگه،جواب درست اینه که بعد ازدواج آدم زندگی خودشو تشکیل میده و باید از اون زندگی محافظت کنه و اولویت همسر باشه

مثلا بگو سر خرید خونه اگه من یه چیز انتخاب کردم و مادرت باهام موافق نبود و یه چیز دیگه انتخاب کرد چیکار میکنی؟ جواب درست اینه که بگه انتخاب تو مهمه چون اون زندگی شما دوتاست و ممکنه باب میل مامانش نباشه 

درکل باید دوران نامزدی طولانی داشته باشی و رفتارشو با مامانش ببینی