2777
2789

دوستان من واقعا در این مورد به کمک نیاز دارم و باید با چند نفر مشورت کنم . مامان در جریان این ماجرایی که پیش اومده نیست و نمیخوام بهش بگم 

اگه یه پسری که همه جوره باهاش راه اومدین ، اخلاقای مزخرف داره و اینکه معتقده آسمون سوراخ شده ازش افتاده پایین و وحشتناک عصا قورت داده اس ، فکر میکنه فقط خودش میفهمه و بقیه به اندازه اون نمیفهمن ، دوست داره به همه خواسته ها و نظراتش رو تحمیل کنه  و اثبات کنه خودش درست میگه ... آدم حساسی باشه که لک رو ماشینش بیفته مثل روانیا میشه  ، بهتون در برابر یه حرف کاملا منطقی در برابر حرف غیر منطقی که زده ، برگرده بگه تو لوس خودخواه و مغروری بعد کاملا جدی بعد یه ربع سکوت وایسه معذرت خواهی و در نهایت همچنان همه چیز رو بندازه گردن تو و تو رو مقصر کنه ...

باهاش چه برخوردی می کنید ؟ بهم بگید لطفا چون میخوام یه بار واسه همیشه این مسخره بازی رو تو زندگیم تموم کنم .

لطفا اگه خودتون بودید یا یه شخص نزدیک بهتون چیکار میکردید و چه توصیه ای داشتید ... چون نمیخوام عجله ای تصمیم بگیرم در این مورد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آدم خودشیفته رو باید کم محل کنی، انگار وجود خارجی نداره..

اخه فقط بحث خودشیفته ایش نیست ... من خودم از اولم میدونستم چقدر شخصیتش مزخرفه ... اما بحث اینه که همیشه تقصیر منه

اخه فقط بحث خودشیفته ایش نیست ... من خودم از اولم میدونستم چقدر شخصیتش مزخرفه ... اما بحث اینه که هم ...

از نظر خودشیفته ها اونا مرکز تعادل جهان هستی هستن، همه ناقصن و فقط اونا پرفکتن

باور کن دقیقا همینن، یا باید باهاش کنار بیای و ذره ذره آب بشی یا ترکش کنی

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
از نظر خودشیفته ها اونا مرکز تعادل جهان هستی هستن، همه ناقصن و فقط اونا پرفکتنباور کن دقیقا همینن، ی ...

خیلی خنده داره که الان پشیمون شده ویس فرستاده مثلا معذرت خواهی کنه ... بعد کاملا جدی چند ثانیه اخر  میگه معذرت میخوام ولی خب خودتم میدونی تقصیر توعه ...

یعنی میمیره اشتباهش رو گردن بگیره بپذیره اشتباه کرده ... احمق بشعور

خیلی خنده داره که الان پشیمون شده ویس فرستاده مثلا معذرت خواهی کنه ... بعد کاملا جدی چند ثانیه اخر ...

ببین بخدا جای تو باشم آدرس و شماره تلفن مطب بهترین روانپزشک یا روانشناس شهرمو براش میفرستم

آخرشم مینویسم موفق باشی و بای

دیگه هم عمرا جوابشو بدم حتی اگه بیاد جلوم خودشو حلق آویز کنه. نگاهشم نمیکنم

ببین بخدا جای تو باشم آدرس و شماره تلفن مطب بهترین روانپزشک یا روانشناس شهرمو براش میفرستمآخرشم مینو ...

ببین ما کلا ارتباطمون اینطوری شروع شد که میگفت الان وقت اینکه باهم بریم تو رابطه نیست و ... بعد خودش اصرار کرد که بهم یه فرصت بده و من میخوام تو کنارم باشی و خب منم بهش علاقمند بودم و پذیرفتم هنوز یکماه نشده و کاملا جدی یه بار بهم گفت که من هیچ جوره دیگه بیخیال تو نمیشم و از این چرت و پرتا ... از نمونه رفتار مزخرفش بگم که اصرار داره که من حتما دانشگاه برم رشته ای که اون داره میخونه رو همون دانشگاه بخونم ... در صورتی که میدونه هیچ علاقه ای ندارم و میخوام کنکور هنر بدم ولی هیچ جوره زیر بار نرفت که نرفت ...  قبلش باز بحث درس و دانشگاه شد که گفتم نه و اون دیگه جوابم رو نداد و ساکت شد . دعوای امروزمون هم سر این بود که بهش گفتم لباست رو مرتب کن از ماشین پیاده میشی ... دیگه دعوا راه انداخت تا وقتی منو رسوند خونمون ... بعد حالا من بخوام بهش همچین چیزی بگم احتمالا جسم بی جانم رو پست کنه در خونمون   

یه غلطی کردم موندم توش من

ببین ما کلا ارتباطمون اینطوری شروع شد که میگفت الان وقت اینکه باهم بریم تو رابطه نیست و ... بعد خودش ...

سم به تمام معنا، برای این میگم بفرست که حرص بخوره و درضمن هیچ غلطی نمیتونه بکنه