2777
2789

بیاین یکم مهربون باشیم وچشم دیدن پیشرفت های همدیگه رو داشته باشیم

هرکی به جایی رسیده سختیشو کشیده تلاششو کرده. حالا اونا که با پارتی وپول میان رو کاری ندارم

من یاد گرفتم یا هدفی توی سرت نداشته باش یااگه داری پاشو براش تلاش کن

این کلیپای انگیزشی نمیتونه آرزوهاتو برآورده کنه

باخودت مهربون باش و با هیچ گس صمیمی نشوواززندگیت نگو

حال روحیت بده؟برو پیش مشاورو روانشناس

برای خودت هرچی عشقت میکششه بخرر.. هرلباسی دوست داری بپوش .

به آدما لبخند بزن

انقدر سریع گرم نگیر باهمه وبخند

رفیق دوسه تا صمیمی کافیه

درستو بخون

برای جلب توجه پسرا تیپ نزن عاشق خودت باش

بخدا هرچی پیگیر نباشی بیشتر سمتتت میااان

خودت باش دختر🙂🤍

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من یاد گرفتم جواب بدی رو با خوبی باید داد

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

من یاد گرفتم جواب بدی رو با خوبی باید داد

جدی؟

ممکن نیست آدما پررو بشن وازمون استفاده کنن؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مباحث فایل تو فایل باز نکنم...

تو چالش ها نق نزنم...

گریه های دم به دقیقه نکنم که گریه هام بی ارزش بشه و بگن وای این حساسه و ...

تکنیک های متقاعدسازی را بلدم...

زنانگی ام در اوجه ...

کتاب نیمه تاریک وجود را خوندم و خیلی از تروماها و سایه های شخصیتی را میشناسم و تونستم در خودم حتی دیگران رفعش کنم.

این کاربری غیرفعال شده است

جدی؟ممکن نیست آدما پررو بشن وازمون استفاده کنن؟

باعث میشه از کارش خجالت بکشه

بستگی به شخصیت اون آدم داره ولی این بهترین کاره چون باعث میشه حداقل خودمون احساس خوبی داشته باشیم

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹