2777
2789
عنوان

لیزررولی باسری شخصی

116 بازدید | 18 پست

ممنون میشم راهنمایی کنید قیمت گرفتم شاتی بالاس برام ولی رولی بهم ۶۰۰ قبمت داد با سری شخصی بنظرتون بهداشتی هست؟؟خطرناک نیست ؟؟بعد ۶ تا ۸ جلسش کفایت میکنه یا باید زیاد برم ؟ینی لعنت به هرچی مو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من چند جا رفتم یک به بالا اونم نه فول بادی

اینجا شهر ما شاتی فول 700 نیمه فول حدود 600 ببین جای دیگه انجام نمیدن 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کجایید تهرانم من راه دورم نمیتونم برم ....

آهان خب چون تهرانی شاید گرونه نه همون تهران میگم بگردید ببینید کمتر نداره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من سری شخصی میرم هرجلسه ۸۵۰ میگیره ولی اصلا بهراشتی نیست از ژل و ماسک و دستکش استفاده نمیکنن فقط اخرش به سری مخصوص خودت میدم که جلسه بعد رفتنی با خودت ببری تا عوضش کن هنوز اولین جلسه امو رفتم ولی خود بود بنطرم اما رولی از همهشون بهتره بنظرم

من سری شخصی میرم هرجلسه ۸۵۰ میگیره ولی اصلا بهراشتی نیست از ژل و ماسک و دستکش استفاده نمیکنن فقط اخر ...

ماسک چرا مگه ماسکم میخواد ؟؟نمیددکم چیکار کنم واقعا نگفت چند جلسه لازمه؟

من سری شخصی میرم هرجلسه ۸۵۰ میگیره ولی اصلا بهراشتی نیست از ژل و ماسک و دستکش استفاده نمیکنن فقط اخر ...

بعد این سری شخصی چجوری میخری جدا؟میاری هر سری باخودت چی هست