2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون عسلیه البته به رنگ های دیگه هم دیگه میگن

گوشتکوب هم لزوما گوشت نمیکوبه برای ما سیب زمینی و بادمجون میکوبه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

دلیل نام‌گذاری «میز عسلی» در ایران نامشخص است، اما نظریه رایج این است که به دلیل استفاده از این میزها در گذشته برای قرار دادن مواد شیرین مانند شیرینی، شکلات و عسل در مراسم پذیرایی، نام «عسلی» بر آن‌ها نهاده شده است [1، 10]. در خارج از ایران، این میزها با نام‌های «end table» یا «tea table» شناخته می‌شوند که به محل قرارگیری آن‌ها در کنار مبلمان و یا کاربردشان برای سرو چای اشاره دارد [1، 10].

چرا به این میزها عسلی می‌گوییم؟ 

نظریه اول: مواد شیرین پذیرایی:

برخی معتقدند که دلیل نام‌گذاری میزهای عسلی، به کاربرد اصلی آن‌ها در گذشته بازمی‌گردد؛ یعنی قرار دادن انواع شیرینی، شکلات، و حتی عسل روی این میزها در هنگام مهمانی و پذیرایی [1، 10، 12].

نظریه دوم: نمادی از لذت و رفاه:

عسل نمادی از لذت، رفاه و خوش‌طعم بودن است. از آنجایی که این میزها اغلب در مهمانی‌ها و برای پذیرایی استفاده می‌شدند، این نام می‌تواند به عنوان نمادی برای لذت بردن از لحظات خوش و مهمانی انتخاب شده باشد.

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

برا منم سوال بود بالاخره یکی پرسید 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤