2777
2789
عنوان

یه باور بدی در مورد پولدار شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست
متوجه نشدم پول درآوردن چ ربطی به آخرت داره مگه میخوای خلاف کنی

اره مثلا اون باوری که پولدارا دزدن

یا پول باعث فساد میشه 

یا خدا بهت پول نداد چون دوستت داشت، اگه بهت پول میداد به گناه میفتادی 

یا اون کفاری که اسلام نمیاوردن و خودشونو تو دنیا و ثروت غرق کرده بودن

یا و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرت اشتباهه باید اخادیث مخالفشو بخونی

مثلا یادمه از فرموده های امام صادق شنیدم ک کسی ک دنبال پول نباشه (از راه حلال) مومن نیست

یا حدیث هست کسی ک تو کار دنیاییش تنبله، برای اخرتیش تنبل تره 

و اینکه الان اگ همه فقیر بودن این خرج غذا دادنای اربعین و نذری ها رو از کجا میدادیم

کارخونه دار پولدار مذهبی هم میشناسم ک با پولشون اخرتشونو هم اباد میکنن ، جلو کباب نذری میدن و زیر زمین خونه شون ک توی یکی از بهترین بخشای شهر هست رو دادن برای هیئت ،همون زیر زمینو اجاره برای باشگاه میدادن مثلا،چقد توش پول بود ولی دادن هیئت و اخرتشونو باهاش بهتر کردن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

چه ربطی به اخرت داره پول🤔

مثلا باوری که میگه اگه غرق دنیا بشین از اخرت غافل میشید

یا باور خدا فقط به ادم بدا پول میده

که احتمالا مربوط به اون کفاری بوده که پولدار بودن و غلطه ولی خب 

اره مثلا اون باوری که پولدارا دزدنیا پول باعث فساد میشه یا خدا بهت پول نداد چون دوستت داشت، اگه بهت ...

اکثر کشورای فقیر به این اعتقاد دارن مثل هندوستان که عجیب باور دارن پول نداریم چون خدا خواسته و دوستمون داشته که نداده و با شرایطشون کنار میان 

درسته خیلی از پولدارا دزدن ولی خب خیلی ها هم نیستن از راه حلال و تلاشه 

پول زیاد میتونه باعث فساد بشه چون شرایط برات مهیاس ولی بستگی به آدما داره 

مثلا باوری که میگه اگه غرق دنیا بشین از اخرت غافل میشیدیا باور خدا فقط به ادم بدا پول میدهکه احتمالا ...

ببین حدیث همه مدلش هست . بعضی احادیث هم جعلی هستن. پول خوبه پول توش قدرت هست میتونه باعث خیر و عاقبت ب خیریت بشه. براش تلاش کن ولی بیش از حد تلاش نکن و قانع باش . جوری نباشه ک همه زندگیت دنبال پول باشی یا از راه حرام و ظلم بدست بیاریش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اره مثلا اون باوری که پولدارا دزدنیا پول باعث فساد میشه یا خدا بهت پول نداد چون دوستت داشت، اگه بهت ...

چه ربطی داره عزیزم در اسلام کار کردن و پول در اوردن عبادت هست مسلمان باید پولدار باشه .پول حرام بد هست وگرنه حضرت علی پولدار بودن اکثر امام ها وضعیت مالیشون خوب بوده پس چطوری به فقیر کمک میکردن

خیلی خوب گفتی ممنون💖

💛💛💛

مافیای بدبختی کی هس

مافیای زیبایی

مافیایی مواد

مافیایی صنعت

مافیایی  تجارت

مافیای مذهب

زیاددد خودت بفهم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.