2777
2789
عنوان

شام چی دارید خانم های آشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 59 پست
خوش بحالت آماده میخوری😫😭

یکم دیگه میرم خوابگاه باید خودم درست کنم

باورت میشه انقدر غذا کم خوردم اونجا معدم مشکل پیدا کرد؟ 😂یبار رفتم حموم سرم گیج میرفت در این حد از آشپزی بدم میاد

هر شب حلیم!!!؟

ن بابا چ‌خبرع😂یه شب املت یه شب فلافل یا غذایی از ظهر مونده باشه ...یا کنسرویی چیزی ...کلن اینجور نیس ک‌پاشم بپزم ..فقط ناهار درست میکنم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چ‌خبرع😂یه شب املت یه شب فلافل یا غذایی از ظهر مونده باشه ...یا کنسرویی چیزی ...کلن اینجور نی ...

چقد منی

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
خوب حوصله شام پختن دارینشامو یا باید حاضری خورد یاهمون نون پنیرم بخوری بسه

اگه آدم خودش باشه اره ،شوهر و مهمون و... که حالیشون نیست عزیزم 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یکم دیگه میرم خوابگاه باید خودم درست کنمباورت میشه انقدر غذا کم خوردم اونجا معدم مشکل پیدا کرد؟ 😂یب ...

خب یه چیزایی بزار تو کمدت ،مثل بیسکویت و شکلات کیک این موقع ها بخور 

خب یه چیزایی بزار تو کمدت ،مثل بیسکویت و شکلات کیک این موقع ها بخور

اره دارم ولی خب اونام خوب نیست همش بخوری من مثلا شده بود کلا هیچی نخوردم ی روز فقط چیپس و اینا خوردم با کیک

ن بابا چ‌خبرع😂یه شب املت یه شب فلافل یا غذایی از ظهر مونده باشه ...یا کنسرویی چیزی ...کلن اینجور نی ...

تنها هستی ،شوهرت گیر نمی‌ده که ظهر مونده و حاضری. نون و پنیر....

اره دارم ولی خب اونام خوب نیست همش بخوری من مثلا شده بود کلا هیچی نخوردم ی روز فقط چیپس و اینا خوردم ...

دختر ضعف می‌کنی ،بخور ،چژوری میری سر کلاس غش می‌کنی ، مخصوصا تو حموم میری یه کم جون داشته باشی ، خود حموم ادمو ضعف میاره،