2777
2789
عنوان

پدرم ازم راضی نبود و فوت کرد

386 بازدید | 28 پست

البته به زبون نیاورد خودم حس میکنم شاید ناراضی بوده ازم یعنی یه جورایی هم مطمئنم ..

به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 💔

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرات کن

از خودم پولی ندارم همین که هر هفته فاتحه بخونم راضی میشه ؟ 🙂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

منم پدرم بااینکه چندین ساله دارم زحمتشو میکشم ترخشکش کردم بدترین بیماریخارو داشت وتامرگ رفت و مداواش کردم حتی ادرار ومدفوعشو تمیزکردم ووووواخرش بهم میگه برو خیرنبینی اینم دستمزد دستم 🥹

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

منم پدرم بااینکه چندین ساله دارم زحمتشو میکشم ترخشکش کردم بدترین بیماریخارو داشت وتامرگ رفت و مداواش ...

عیبی نداره شما قطعا پاداشتون پیش خدا محفوظه منم پدرم مریض بود هیچ کاری براش نکردم 

آره میتونی روزی یک صفحه قرآن هم براش بخونیخدا رحمتش کنه🌸

ممنون عزیزم 🙃 

منم پدرم بااینکه چندین ساله دارم زحمتشو میکشم ترخشکش کردم بدترین بیماریخارو داشت وتامرگ رفت و مداواش ...

😟ببخشید چه بی صفت پدرتون ،براش هیچ کار نکنید وقتی انقدر بی زحمه 

از خودم پولی ندارم همین که هر هفته فاتحه بخونم راضی میشه ؟ 🙂

چرا هر هفته؟

هر روز عزیزم بخون

خوندن فاتحه یک الی دو دقیقه فقط زمان مییره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
چرا هر هفته؟هر روز عزیزم بخونخوندن فاتحه یک الی دو دقیقه فقط زمان مییره

چشم 

امیدوارم ب امضات هم برسی🩷♥️🩷♥️🩷♥️

قربون شما ممنون گلم چشم خودم که آب نمیخوره من خیلی بدبختم