2777
2789
یعنی نمیخواستن یا نمیخواسته یهویی شده، از دستشون در رفته، مثلا پیشگیریشون درست حسابی نبود یا مثلا خا ...

مشکل از سانسور نیست چون تو عهد بوق زندگی نمی‌کنیم و چیزی هست به اسم گوگل. یاد بگیر باهاش کارکن کوچولو

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

این گول زدن رو نمی فهمم هزارتا قرص و دارو هست برای جلوگیری اگه دیگه کار از کار گذشت هم می تونه سقط ک ...

شما چون تو موقعیتش نبودین نمیتونین اصلا این حرفا رو متوجه بشین حتی.. من حتی میترسیدم داروی سقط بخرم، اینترنتی میفروختن پنج سال پیش یه ورق قرصش یم میلیون. پولشو نذاشتم. تازه قرض هم میکردم از کسی عین چی از شوهرم میترسیدم. میترسیدم پست بیاره دم در و شوهرم ببینه تیکه تیکن کنه. انقد سالها منو زده بود وحشت داشتم ازش،، حمایتی هم نداشتم وتو محدودیت بودم.. درک اینا برای زنای زرنگی که سالهاست با حتی هموت پیشگیری طبیعی میرن و مرداشون حواسشون هست و نامرد نیست امکان پذیرنیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نمیخواستن یا نمیخواسته یهویی شده، از دستشون در رفته، مثلا پیشگیریشون درست حسابی نبود یا مثلا خا ...

معلومه که داره.تو نت بزنی هم میاره که با پیشاب هم میشه باردار شد.باید میخوندی

آخی عزیزم آره واقعا خیلی ظلمه اینجوری

یه سری از مردا دیگه واقعا شورشو در آوردن فقط به فکر لذت خودشونن

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

خب این دلیل نا اگاهی شماست که نمیدونی پیش؛ خودش اسپرم داره

خب منم همینو میگم دیگه که نمیدونستم، خیلیای دیگم مثل من نمیدونستن و نمیدونن و خیلیا بحث میکنن میگن نه اسپرم نداره یکی میگه داره... و اینو اون مردک عن میدونسته که کارشو کرده که زن بدبختش عین خر تو گل گیر کنه

گوگل چی می یاره،، قرصای سقط می یاره که خریدنیه ننه بزرگ

اینکه میزنه از پیشاب هم میشه باردار شد. یعنی چیز به این سادگی رو بلد نبودی و اینکه طبیعی روش جلوگیری نیست . چند سالته . تازه با این سادگی سه تا بچه هم داری . خدا کمک این بچه ها کنه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

شما خودت مقصری که درست و حسابی پیشگیری نمیکنی 

شوهرت بگه من مواظبم ، شما چرا باید قبول کنی؟

قرص بخور ، آیودی بگذار 

حالا دومی هم ناخواسته باردار شدی برای سومی باز هم مراعات نکردی......اینجا دیگه اهمال کاریه خودته

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

معلومه که داره.تو نت بزنی هم میاره که با پیشاب هم میشه باردار شد.باید میخوندی

نه سانسور شده .گوگل اینا رو نمیزنه. !!!!! البته به گفته اسی. والا بیست سال پیش هم میگفتن طبیعی روش جلوگیری نیست  و از پیشاب باردار میشپ تازه اون موقع اینقدر گوگل در دسترس همه نبود. حالا دیگه گوشی رو همه دارن

اینکه میزنه از پیشاب هم میشه باردار شد. یعنی چیز به این سادگی رو بلد نبودی و اینکه طبیعی روش جلوگیری ...

چیه انقد به سن و سال گیر دادی مطمئنم کم کم خودت پنج یا ده سالی ازم کوچیکتر باشی،، چیه اومدی به یکی که حالش بده داری بدتر میرینی،،، گم شو بیرون برا من ادای اساتید دانشگاهو در نیار.. عجب غلطی کردم تاپیک زدم. هیچکیو ندارم دردامو بگم امثال تو هم همه جا هستین که نیشتونو بزنین. خیلی عرضه دارین برین یه کاری کنین زنایی مثل منو نازا کنین تا عقده هاتون خالی شه.. تا نسل بشر بچه نیاره راحت شین،انگار فارسی حرف نمیزنی هیچیو نمیفهمه حرف خودشو میزنه