2777
2789
عنوان

به چه روشی ماکارانی درست میکنید❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگن ماکارانی مور مورم میشه😆

😂😂😂زیاد جدی نگیر

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

دو تاروش حال داشته باشم وسایل مورد نظر باشه پیاز نگینی ،سیب زمینی نگینی ،قارچ،فلفل دلمه 

حال نداشته باشم رب و سر تف میدم قاطی میکنم واقعا خوشمزه میشه من خودم کلا مواد ماکارونی رو دوست ندارم 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

گوشت یا سویا؟من گوشت میریزم گاهی هم مخلوط

گوشت میزنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من چند مدل درست میکنم 

ترکیب پیاز ، فلفل دلمه ، قارچ ، ذرت ، نخود فرنگی، هویج ، گوشت چرخی رب و ادویه جات هم نمک فلفل قرمز آویشن زردچوبه پودر سیر  دارچین و زعفرون ( دم کشیده) 

ترکیب پوره گوجه سیر ، قارچ ، فیله مرغ ، پنیر پیتزا و شیر با ادویه نمک فلفل سیاه آویشن نمک ( تو فر ) 

من ادویه خاصی نمیزنم فقط زردچوبه و نمکو فلفلو سیر  پیاز زیاد میریزم خوشمزه ش میکنه تو اب نمیزارم زیاد بمونه یکم سفتیش مونده باشه ابکش میکنم اکثرا تعریف کردن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞