2777
2789
عنوان

فرق من و مهلقا جابری

141 بازدید | 12 پست

مهلقا زیباترین مدل با دنیایی از ثروت و شهرت تو سواحل ایتالیا ازش خواستگاری کردن با کلی خواهش

بعد من تنها تجربه عشقیم یه پسره بود که آخرش معتاد و عملی از آب درآمد اواخر دندوناش مصنوعی بدون هیچ کاری و باری بود بعد اون هیچ تجربه عشقی نداشتم و سنتی ازدواج کردم

روزهای زیادی گریه میکنم برا آرزوهایی که نرسیدم

حتی نمیتونم کار کنم چون فک کردم بچه بیارم که چی مثلاً 

ببخشید گفتم الان میگی من مثلا تو صورتم خال دارم اون نداره خیلی جزعی میگی😅

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

دنیا جای عادلی نیست زندگی واسه آدم های معمولی شیرین نبوده و نخواهد بود

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیامو به چیزایی که دوست داشتیم نرسیدیم گلم به چیزای خوبی که داری فک کن و لذت ببر من همیشه تو زندگیم میگفتم از این بدتر نمیشه اونقدر  که اتفاقات بدی برام افتاده که دلم واسه گذشته ای که ناشکری شو میکردم تنگ شده 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
نه بابا اینا چرته

ببین به اون موقع فکر کن که فضای مجازی و گوشی و مقایسه نبود. چقدر همه احساس خوشحالی میکردن.

من هنوزم حس خوشحالی دارم و خودم رو با کسی مقایسه نمیکنم و برای بهتر شدن تلاش میکنم.

مهم حال درونی آدمه.

من گاهی فقط رفتارهای همسرم حال درونیمو خراب می‌کنه که سعی میکنم زود خودمو جمع و جور کنم

چه اتفاقاتی بدی واست افتاد

پول و زندگیمونو ی نفر برداشت برد گلم دارتش اما نمیده بدتر از اون پول کسای دیگه هم بوده که برده و ما میلیارد بدهکاریم ماهم هیچی نداریم بخوایم شکایت کنیم تو وحشتناک تربن شرایطم انقد که بعضی وقتا مرگمو میخوام بخاطر چیزای الکی خودتو اذیت نکن واقعا ارزش نداره زندگی توبکن لذت ببر

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓