2777
2789
عنوان

سالها بااین جمله فریب خوردیم

211 بازدید | 21 پست

این جمله: هیچ زندگی خوب نیست تو همه زندگیها مشکل هست

آره تو هر زندگی یک مشکلی هست اما تو بعضی زندگی ها هزاران مشکل هست

آدمایی دیدم (البته تعدادشون زیاد نیست) تو خوشبختی مطلق هستن اگر بخوای درصدی برای خوشبختی شون بگی ۹۰ درصد به بالا خوشبختن و دغدغه های الکی و مسخره ای دارن که ادم خندش میگیره...

مشکلاتی دارم که حل نمیشن، مشکلاتی که بوجود امدنش دست خودم نبود و درست کردنش دست من نیست 

آرزوهایی دارم که با تلاش بدست نمیاد مثل داشتن پدر... یا داشتن یک همسر خوب

اونوقت بعضی ادما فول خوشبختن و اگه ازشون بپرسی دقیقا مشکلت چیه چرت و پرت میگن مثلا میگن نوه عمه شوهرم منو تو خیابون دید محل نداد ،پوستم صاف نیست یا...

مثلا من چه گناهی کردم خانوادم این باشن چه گناهی کردم با یک بیماری مادرزادی متولد شدم چه گناهی کردم برادرم معتاد شد و...چه گناهی کردم که چندتا از عزیزان نزدیکم از دست دادم چه گناهی کردم یک قدم مونده به موفقیت برام یک اتفاق بد افتاد و شکست خوردم

الان فقط دوست دارم بمیرم همین😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی تو دوران مدرسه یک همکلاسی داشتم ازمن دوری میکرد از یک نفر علتش پرسیدم گفت چون نمیخواد یک موقع بدبختی و سیاهی زندگی من و نحس بودنم روی اون بیفت و بهش سرایت کنه

اره مشکل و سختی تو زندگی همه هست

ولی برخورد اطرافیان خیلی مهمه

مثلا یکی از دوستام طلاق گرفت خانوادش میبردنش تراپیست و سفر که حالشو عوض کنن

یکی همسایه هامونم طلاق گرفت مادره بهش میگفت حیف نون و عرضه نداشتی شوهرتو نگهداری و...

مشکل طلاق تو  زندگی هردو خانوم بود ولی این کجا و آن کجا

ولی دخترهمسایه هم خودشو جمع کرد و رفت دانشگاه و از خانوادش فاصله گرفت دوستمم الان اوکیه و هردو از پس خودشون براومدن

منم اندازه خودت مشکل دارم خودتو بزن به بیخیالی سریال نگاه کن اگه پولی هست ببر بیرون برا خودت بستنی ب ...

گذشته نیست‌‌‌...روز به روز همه چی بدتر میشه

زندگیم سیاهتر از این چیزیه که تعریف کردم

زندگی همینه ، منم چیز هایی رو تجربه کردم که همسن و سالام که هیچ ، بزرگتر از منم درکی ازش ندارن  

هر ادمی یه شانس و بختی داره ، همه چی هم به خانواده ای که توش به دنیا میای برمیگرده

فقط باید امیدوار بود که شاید یه روزی یه معجزه ای چیزی هم برای ما بشه و یکم از این دنیا و زندگی رنگ خوشی و خوش بختی ببینیم

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

اره مشکل و سختی تو زندگی همه هستولی برخورد اطرافیان خیلی مهمهمثلا یکی از دوستام طلاق گرفت خانوادش می ...

همینطوره...کاش اطرافیان من خوب بودن

خانوادم فقط حالم بد میکنن 

یکنفر مسخرم کنه اونا همراهی میکنن

گذشته نیست‌‌‌...روز به روز همه چی بدتر میشهزندگیم سیاهتر از این چیزیه که تعریف کردم

ببین تیغ رو گلوت که نیست داداشت مثلا چ ربطی ب تو داره الکی برای کسی دلسوزی نکن فقطو فقط رو خودت فکر کن الان مشکل خودت بجز ی بیماری چی هست

زندگی همینه ، منم چیز هایی رو تجربه کردم که همسن و سالام که هیچ ، بزرگتر از منم درکی ازش ندارن هر ا ...

دیگه ناامید شدم

سالهاست میگم بهتر میشه ...هی خودمو جمع و جور میکنم سعی میکنم ظاهرمو  سرحال و شاد نشون بدم 

اما معجزه ای نیست 

ببین تیغ رو گلوت که نیست داداشت مثلا چ ربطی ب تو داره الکی برای کسی دلسوزی نکن فقطو فقط رو خودت فکر ...

ربطش اینه بزور گردنبند طلامو از من گرفت 

بارها با چاقو سمت منو مامانم حمله کرده 

آبرومونو برده

بخاطر برادرم خیلیا برای ازدواج با من پاپیش نمیزارن

تازه خلاف داشته

بخاطر همین تو ارگانای دولتی نمیتونم برم چون سابقه اعضای درجه یک درمیارن 

الانم میگه النگو طلامو بهش بدم وگرنه زندگیمونو جهنم میکنه

اعتیاد برادرم خیلی ربط داره به من

وقتی معتاد نداری خیلی چیزارو درک نمیکنی😔

ذره ذره دود شدن داراییت و عمرت

دیگه ناامید شدمسالهاست میگم بهتر میشه ...هی خودمو جمع و جور میکنم سعی میکنم ظاهرمو سرحال و شاد نشون ...

واقعیت رو بپذیر و سعی کن بیخیال باشی ، تا جایی که میتونی از ادم هایی که به نظرت زندگی شون خوبه و باعث حسرتت میشن دوری کن که بیشتر از این اذیت نشی و به فکر نندازنت

البته خیلی مواقع دیگران فقط ظاهر زندگیشون رو حفظ میکنن و باطل زندگی شون ممکنه داغون تر از ما باشه و از عمد چیزی از مشکلات شون نگن که خوشبخت ترین عالم به نظر بیان

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

واقعیت رو بپذیر و سعی کن بیخیال باشی ، تا جایی که میتونی از ادم هایی که به نظرت زندگی شون خوبه و باع ...

اگر بخوام از روی ظاهر قضاوت کنم همه رو خوشبختتر از خودم میبینم

کسایی که مطمئنم و رازهای زندگیشون میدونم و اوناهم راز های زندگی منو میدونن...میگم

چه قبول کنیم و نکنیم قطعا آدمای هستن که مشکل خاصی تو زندگیشون ندارن و هیچ حسرتی براشون نمونده...

همونطور که میدونم باوجود این همه سختیهایی که دارم از من بدبخت ترم هست