2777
2789

بحث اصلاااا حسودی و این داستانا نیست

ولی من از عمم و دخترش خوشم نمیاد و نمیخوام بعد از این مدت که تو یه ساختمون بودیم با عمم اینا بازم  زیاد با این دخترعمه هه رو به رو بشم 

از طرفی این خانم سیاست ازش میچکه خیلی چاپلوسی و اینا

بعد میدونم یا این جاری بشم تنش هامون زیاد میشه

هرچند من اصلا با این دعوا اینا ندارم فقط رابطمون درحد سلام علیک 

حالا برادرشوهر چند بار گفتن میگه زنداداشم آخه نمیذاره بیچاره من به خدا هیچی نگفتم ها که نه  ازدواج نکن با این فقط زیاد ذوق نشون ندادم و استقبال نکردم همین 

اعصابم خورده

🤍✨️Hala Madrid

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه کردی از اول ادا اومدی حالا تا یچیری بشه از لج تو هم شده اونو بالا میبرن

والا ادا تیومذم

هیچی نگفتم گفتم هرچی هیر و قسمته خالت همین

فقط به شوهرم گفتم دوست ندارم  با هم جاری بشیم اینا میگم شاید شوهرم گفته باشه

ولی اصولا ادمی نیست  که خبرچین باشه

🤍✨️Hala Madrid

والا ادا تیومذمهیچی نگفتم گفتم هرچی هیر و قسمته خالت همینفقط به شوهرم گفتم دوست ندارم با هم جاری بش ...

اگه شوهرت گفته از همبن الان جلو خبر بردنش رو بگیر

درکت میکنم 

مار از پونه بدش میاد در خونه اش....

این دنیا دنیای روابط و چاپلوسی و زبون ریختنه حتی اگه از طرف خوشت نیاد. بالاخره غریبه که نیس دخترعمته ...

نمیدونم 

این مار نوش خط و خاله دیگه هرچی باشه از بچگی میشناسمش  والا غریبه از این بهتره فک کنم

🤍✨️Hala Madrid

اگه شوهرت گفته از همبن الان جلو خبر بردنش رو بگیردرکت میکنم مار از پونه بدش میاد در خونه اش....

دقیقا همین 🤦‍♀️😐

نمیدونم به شوهرم بگم که تو به داداشت گفتی من راضی نیستم و بهش تذکر بذم اگه گفتی از این ببعد نگو؟

🤍✨️Hala Madrid

نمیدونم این مار نوش خط و خاله دیگه هرچی باشه از بچگی میشناسمش والا غریبه از این بهتره فک کنم

اکثر ادما همینن عزیزم غریبه هم بعد یه مدت خودشو نشون میده

نو اصلا با دخترعمه ت بد رفتار نکن و خودت و خراب نکن و هم به خانواده شوهرت و هم به خانواده عمه ت زبون بریز و تو دستت داشته باش