2777
2789
عنوان

شوهرم چشم نداره ببینه من دو ساعت استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 68 پست
شوهرم خیلی بد ذاتی در حق من کرده تا الان اصلا دلش با زنو بچش نیست فقط خانوادش .

توام مثل خودش باش کولی نده بهش یه مادر قوی باش ماده ببر واقعی زور بهش نگو اما زورم نشنو 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همینن همشون 

اصلا توجه نکن 

خودتو بزن به او راه 

بگو همینجوری که غذا اماده نشده

خونه که همینجوری تمیز و مرتب نیست 

بگو من در حد توانم خودم بلدم کارهای خونه رو انجام بدم نیاز نیست تو بهم بگی 

اگر اینجوریه تو هم باید دو شیفت کاری کنی 

بهش بگو چرا شبا میخوابی برو سر کار کن

خب من تا ظهر باید ناهارم آماده باشه طرفا شسته باشه خونه تمیز باشه عصرم اون می‌ره دوباره تمیز کاری می ...

اشتباه میکنی من کل روز استراحت میکنم شب ک میاد یکساعت قبلش همه جارو تمیز میکنم کلی هم غرغرمیکنم ک ازصب درحال تمیزکاری ام. شوهرمنم همش سر توگوشیه من نیم ساعت دستم باشه چرت میگه

می‌دونی چرا چون تو ساعت استراحتت جلوی چشم شوهرته نه ساعت کار کردن

وقتی شوهرت نیست برای خودت وقت بذار

ایشون میاد بیوفته به جون کارای خونه

جلوی چشمش کار کن و خستگی رو نشون بده

خب من تا ظهر باید ناهارم آماده باشه طرفا شسته باشه خونه تمیز باشه عصرم اون می‌ره دوباره تمیز کاری می ...

خب چه کاریه 

وقتی شوهرت توقع داره وقتی خونست یکسره سرپا باشی تو هم زرنگ باش.

وفتی نیست بشین به استراحت و گوشی و تا اومد شروع کن به کار کردن.

جوری هم وانمود کن که تا حالا سر پا بودی..

روزی صدبار هم تکرار کن تو گوشش که چه کارایی میکنی

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
مردا همینن همشون اصلا توجه نکن خودتو بزن به او راه بگو همینجوری که غذا اماده نشدهخونه که همینجوری تم ...

چرا با زبون

با عمل باید نشون داد

باید وقتی شوهرش نیست استراحت و تفریح کنه اون میاد ما کنه

اینطوری قدرش دونسته میشه 

مردا با عقلشون زندگی نمی کنن با چشم شون زندگی می کنن

وقتی تو میخوای استراحت کنی خودش در حال چکاریه؟

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
با امضات خبلی موافقم انقدر ناراحت میشم طرف داره خودشو گول میزنه میگه مگه میخوام باخانوادش زندگی کنم؟ ...

اره خودم چندساله عوضش نکردم بلکه تلنگر بشه برای بقیه...نه حرف مفته والا خود بخود خصلت اونارو داره اونجا بوجود اومده رشد کرده بدنیا اومده و بزرگ شده...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
چرا با زبونبا عمل باید نشون دادباید وقتی شوهرش نیست استراحت و تفریح کنه اون میاد ما کنهاینطوری قدرش ...

درسته حرفت عزیزم

ولی نمیشه که بشینه که شوهرش اومد پاشه غذا درست کنه 

بلخره باید یجوری هم بهش فهموند همونجور که من وقتی تو از سر کار میای متوجه این هستم که خسته ای و نیاز به استراحت داری 

اونم باید متوجه بشه که زنشم نیاز یه استراحت داره

من انقد تو زندگیم سر هر چیزی حرص و جوش بهم دادن و بخاطر بچم تحمل کردم اگه  دامادم بیاد و احمق بازی در بیاره نمیذارم دخترم بسوزه و بسازه  ،همینطور که از الان بهش یاد دادم مادرشوهر  میشه مادرت پدر شوهرت میشه پدرت ،و احترام الویت اول زندگیت باید باشه ،همونجور هم بهش یاد دادم زیر بار حرف زور و بی احترامی نره