2777
2789

من واقعا هم ناراحت میشم برای ایران که به دست اینا نابود شده و میشه و هم واقعا اعصابم خرد میشه یه جمله ساده هم نمیتونن مفهومشو‌بگیرن فقط چشم میبندن و جواب میدن انگار با نئاندرتالها داری بحث‌میکنی سر غارشون ! هوف‌واقعا خسته ام حیفه ایران با این فرزندان بی خرد که ارزش گنجی که تو دستشون دارن نمیدونن خدابیوزونه ریشه کسایی که اینجوری جهلو گسترش دادن بین مردم

تاپیک اون دختره قفله میخواستم ازهمینجابهت بگم تف تووجودت عرزشی سگ صفت بمیرررررریددددالهی بااون شهیدا ...

عزیزم فکر کنم ابدوغ سر نهارتو زیاد خوردی اوردوز کردی چشات چپه میبینه چخه چی میگی زبون بسته

تاپیک اون دختره قفله میخواستم ازهمینجابهت بگم تف تووجودت عرزشی سگ صفت بمیرررررریددددالهی بااون شهیدا ...

@niniyar‍ 

لطفا پست این کاربر خائن و وطن فروش که به شهدای ایرانی توهین میکنه بخونید و تکلیفش رو مشخص کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خفه شوعفریته های دوهزاری من باتوحرف زدم بی سروپای قربتی؟

اولا اون دوهزاری نیست و دوزاریه

دوما اون قربتی نیست و غربتیه

بشه کوشولو🤭

دوازده سال دیگه وقت بذاری و از صفر شروع کنی شاید کنکور اونم تجربی قبول بشی

دفعه ی بعدم خواستی به قرآن قسم بخوری و به خدا التماس کنی یادت باشه خدا تو همون قرآن سوره لقمان گفته موقع حرف زدن صدای خر درنیارید و با ادب صحبت کنید

البته شما به قرآن قسم نخور چون تو همون قرآن بارها اسم از شهدا اومده و شما هم که از شهدا بدتون میاد😉

حالا هم کاسه کوزتو جمع کن برو تا نینی یار بیاد تکلیفتو روشن کن

شبت تعلیقی

من داشتم تاپیک پربازدید رو میخوندم و سرم سوت کشید از حرفای شما

شما نه انقدری که فکر میکنید باهوشید نه با سواد

۳۰ تا پیام دیدم که تو همش گفته بودید واژه ها رو از معنی تهی میکنن و دخترای نوجوون خودکشی میکنن

یعنی سطح محتوا فقط:)

باشه پس برای اینکه جلوی خودکشیشون رو بگیریم بهشون بگیم چه قدررر سطح پایینن که دلتنگ آدمی هستن که دوسش دارن....

بعید میدونم از روی خیرخواهی گفته باشید اون حرفا رو چون معمولا آدم دلسوز با بولدوزر از رو بقیه رد نمیشه که ثابت کنه حرفاش درسته

ایران با این بچه ها حیف نمیشه ولی با امثال شما که رنج دیگران براشون بی معنیه و ادعای هوش و سواد دارن اما از تو خالی ان ممکنه حیف شه

احتمالا تا الان تو زندگیتون سر اینکه مخالف جمع بودید و فکر کردید خیلی عقل کل هستید اذیت شدید و جداافتادید ولی یه بار بهش فکر کنید که از نظر آماری هم حتی شدنی نیست که شما نرمال باشید و همه آدم های دورتون بی عقل باشن و خوب و بد رو تشخیص ندن 

با توجه به سطح ادبتون قطعا من این مکالمه رو ادامه نمیدم ولی حیفم اومد این حرفا رو نشنوید شاید تلنگری بود 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اولا اون دوهزاری نیست و دوزاریهدوما اون قربتی نیست و غربتیهبشه کوشولو🤭دوازده سال دیگه وقت بذاری و ا ...

اولشم زنیکه خراب توبهتره خفه شی مامنتظراون روزکه به بیچارگی میوفتیدمیمونیم 

دومازنیکه بی سروپاتوهمون قران گفته توبحثی که به شماربط نداره چش وچالتونکن توکون مردم 

سوماتوحجابی چه گوهی خوردی پزشک این مملکتی؟ خداروشکربابیسوادیم معدلم زیر19و60نیومده وریدم تواون نسل 57که شماروانداختن تودامن ما

من که قراره جون مردم ونجات بدم توقراره باحجابت چیکارکنی خانه داری؟ 💩یابه شوهرت خدمت کنی نندازت زیرچک ولگدوبگی من خوشبخت ترین زنم💩💩

جمع کنیدخودتونوابروی هرچی زن ودختره بردید

منم بخاطرهمین حرفاش بهش توهین کردم

اصلا باهاش همکلام نشو

منم دیگه جواب ایشون رو نمیدم 

چون دیدم چطور برای بقیه احترامی قائل نیست

این پیامم گذاشتم چون تاپیک استارتر قفل بود گفتم شاید بخونن و تاثیری داشته باشه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

من داشتم تاپیک پربازدید رو میخوندم و سرم سوت کشید از حرفای شماشما نه انقدری که فکر میکنید باهوشید نه ...

امیدوارم بااین حرفایی که نوشتی و با عرض معذرت من حوصله نکردم تااخر بخونم یکم روحت ارضا شده باشه من منظورمو کامل و دقیق نوشتم تو کامنتا دیگه مسئولیت برداشت شما از کلام من برعهده من نیست عزیزم موفق باشید …همینکه از دختر نوزده ساله ای که خوشحاله تو ذهن شوهر یکی دیگست و داره به زن خیانت میشه طرفداری میکنید سطح اخلاقی شما مشخص میشه

اولشم زنیکه خراب توبهتره خفه شی مامنتظراون روزکه به بیچارگی میوفتیدمیمونیم دومازنیکه بی سروپاتوهمون ...

😂😂😂

چی میگی تو؟! 

این چِت زدن ها و خاموشی هات حاصل خیال پردازی ها و فشارزیاد درسی که روی مغز نداشتته

آیه ی جدیده اربابات نازلش کردن؟!

بهره ی هوشی و سواد و ادب و نزاکتت هم شبیه اسطوره هاته😂😂😂

کاملا مشخصه یکی امثال تو جون آدما رو نجات میدید یکی اربابات جون شماهارو 🤭

بنشین تا صبح دولتت بدمد😁

اولشم زنیکه خراب توبهتره خفه شی مامنتظراون روزکه به بیچارگی میوفتیدمیمونیم دومازنیکه بی سروپاتوهمون ...

از تحقیقات میدانی و تجربیات گرانبهایی که طی سال ها توی خونه ی پدرت و اطرافیانت داشتی کاملا مشخصه توی چه وضعیتی به سر میبری

وگرنه من درحال حاظر توی خونه ی پدرم مثل یک شاهزاده زندگی میکنم و به زودی با عشقم ازدواج میکنم و میرم ملکه ی روی تخت پادشاهم میشم 

سطح تحصیلات و مرتبه ی شغلی منم خیلی بالاتر از یک پزشکه و قطعا توی مغز تو نمیگنجه کوشولوی نارسیده

به خودمم افتخار میکنم که کلام صریح خدا توی قرآن درباره ی حجاب رو رعایت میکنم و قدر و شان و منزلت یک بانوی مسلمان ایرانی رو حفظ میکنم 

من اکثرا خواننده خاموشم 

خنگ بودن شما تو اون تاپیک بشدت اذیتم کرد

یک انسان آگاه که حداقل اداشو هم در میاره انقد یه داستانی و ادامه نمیده که این از سطح هوش پایین شما بود 

فقط بخاطر شما تا یجای تاپیک و خوندم که چقد حال درونتون خرابه ولی متوجه نیستین 

پدرمو تنهایی روبه قبله کردم مادرم و که سرطان داشت دکتر به دکتر بردم هر بلایی که فکنی سرم اومده سوختگی قرنیه ..هر چی بگی هر چی فکرشو بکنی و دلیل نمیشه غم کسی و کوچک بشمری

استفاده از کلمات متنوع نشون دهنده ی شخصیت نیست

همدردی و دوستی مهمه ؛

خیلی علاقه به آموزش دارین جایی درخواست بدین

ولی حالتون متاسفانه اصلا خوب نیست از سال ۹۳ اینجا کاربری دارم 

بانویی مثل شما ندیدم بزرگ حرف بزنه و انقد کوچک باشه

آرزو میکنم حالت خوب بشه نتونی به کسی با این کلمات مضحک حمله کنی ..این طور که پیداست از فلسفه و منطق و کلمات در پوشش شمشیر استفاده می کنی و دائم می گی وای کلمات رای از ارزش تهی نکنید این خود شمایید که ارزش کلمات زیبا رو با سطح همدردی بسبار پایین تهی کردین 

شما رو به خدای عباس می سپارم که آدم ها از گزند مشگلات درونی شما که انشاالله بحق علی و اولاد صالح علی خوب بشید در امان باشند

در ضمن بانو این غم انقد بزرگ هست که علت اصلی بسیاری بیماریها محسوب میشه ..بسیار بسیار بی تجربه و خود رای هستین ..مطمئن باشید اگه به شیوه ی خودتون ادامه بدین در ده سال آینده یک بازنده واقعی هستین که دلم نمیخواد باشین؛  یاحق

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
من داشتم تاپیک پربازدید رو میخوندم و سرم سوت کشید از حرفای شماشما نه انقدری که فکر میکنید باهوشید نه ...

وای عزیزم ممنونم ازت 

این خانوم خیلی برام رقت انگیز بود 

تو شرایط مناسبی هم نبودم پاسخ کاملی بدم 💚

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...

@niniyar‍ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85