2777
2789

تولد بچه های پسرداییمه بعد من از محرمه چادر می‌پوشم تقریبا همشون منو با چادر دیدن 

اینم بگم بچه ها هیچ کی تو خانوادمون چادری نیست حتی ی نفر 🤦🏻‍♀ 

بعد من الان می‌خوام ی کت دامن مجلسی بلند بپوشم مشکلم اینجاست روسری و چیکار کنم مامانمم میگه اون روز بدون چادر بیا میگم خب مردم و در و همسایه نمی‌دونن میرم تولد ک فکر می‌کنن ی روز با حجابم ی روز بی حجاب مسخرم میکنن 

از اون سمتم اگه با حجاب برم تو تولد خیلی مسخرس بچهاااااا واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ☹️ آقایون ام هستن تو تولد میگم اونجا چادر و درارم اصلا  شال بپوشم فامیل های خودمونم می‌خوان بگن محجبه آمد داخل یهو همه چی و در آورد مسخره نیست؟ چیکاررررر کنم 

(:A__•~•__M:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت درخونه چادرروبندازرودستت دیگ این سوال کردن داره اسی

خب مشکل اینجاست داخل خونه من می‌خوام شال بپوشمممم تا بیام داخل هنوز روسریم با طلق و گیره بسته شده و موهام مشخص نیست اگه یهو این حجاب و باز کنم شال بپوشم مسخره نمیکنن؟ اونم شال توری  مخصوصا آقایون مسخرهههه میکننن

خب مشکل اینجاست داخل خونه من می‌خوام شال بپوشمممم تا بیام داخل هنوز روسریم با طلق و گیره بسته شده و ...

خب رفتی توسلام کن برواتاق عوض کن دیگ سخت نگیرعزیزجان چادری شدی چ عیبی نداره مبارکت باشه 

سخت نگیرید با چادر برید .اونجا که رسیدید یه لباس شاد پوشیده بپوشید

عزیزم لباسم کاملا با حجابه 

مشکلم اینه من وقتی چادر می‌پوشم خب طلق روسری میزارم گیره روسری میزنم اصلا موهام مشخص نیست بعد بیام داخل یهو شال بزارم عجیب نمیشه؟🤦🏻‍♀ 

بعد نمیگن نباید موهای چادری هارو کسی ببینه! 

می‌دونم ولی آخه تو تولدم حجاب ؟ فامیلام مسخره میکنن بابا

پس برای چی باحجاب شدی؟

صرفا برای ازدواج خوب؟

یا قشنگیش؟

یا اینکه نامحرم نبینتت کدوم؟

میتونی ازین مینی اسکارفا بپوشی تو مراسم با کت و شلوار 

نه به چادر نه به شال توری. این چادر شما فکر نکنم دوام زیادی داشته باشه

عزیزم من هنوز ک شال توری نپوشیدم ندارم تازه می‌خواستم برا تولد بگیرم 

الآنم دارم راهنمایی میپرسم من خودمم دقیقا از همین حرف میترسم ک قبل عمل دارم میپرسم دیگه ! هنوز ک عملی نشده اینجوری میگی

عزیزم بجای شال توری یه شال شیو بگیر که ست لباستم باشه همون رو بپوش روش چادر بذار 

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
پس برای چی باحجاب شدی؟صرفا برای ازدواج خوب؟یا قشنگیش؟یا اینکه نامحرم نبینتت کدوم؟میتونی ازین مینی اس ...

نننن 

دلیل شخصی داشتم بعدشم اینا خانوادمن دایی هام و پسردایی هام چندساله منو اینجوری دیدن ولی ی نفر تو خیابون آنقدر ب من نزدیک نبوده ک رقصیدن من و چیزای دیگه رو ببینه 

بابااااا لباسمممم کاملا پوشیدس مشکل قسمت روسریهههه 

و شالهههه 

عزیزم بجای شال توری یه شال شیو بگیر که ست لباستم باشه همون رو بپوش روش چادر بذار

خب ی شال معمولی ام پشت موهام و جلوی موهام مشخص باشه مثل روزای معمولی مشکلی نداره؟؟