2777
2789
عنوان

بابام پول داره ولی گوشی آیفون نمیخره برام

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این جوری ک شما میگی ک الان همه دیگ خونه دار میشدنتوی یکسال نهایت پونصد شیصد تومن بتونه جمع کنهکجارو ...

حرفات بچگونه و خنده داره 

تو چند تا وام گرفتی تو عمرت ؟ اصلا حساب بانکی به اسم خودت داری؟ بیخیال ریپلی نزن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

افرین ادامه بده الان منو قانع بکنی به چی میرسی؟ من نظرمو گفتم تو چرا ریپلی کردی رو من؟ اینجا قانونش ...

قانونشم مثل همون کامنتی که گفتی بگو از کجا آوردی🤣🤣

اگه همچین چیزی بود فقط ایشون میتونست ریپلای کنه نه شما!

تو همچین سایتی نیا وقتی قدرت تعامل نداری🌱

قانونشم مثل همون کامنتی که گفتی بگو از کجا آوردی🤣🤣 اگه همچین چیزی بود فقط ایشون میتونست ریپلای کنه ...

قدرت تعامل با کسی رو دارم که هم سن و سال خودم باشه نه با یه بچه الف که هنوز بلد نیست خودشو بشوره . اوکی؟ هر وقت به اسمت خورد با من بحث کنی وارد بحث میشم

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

حرفات بچگونه و خنده داره تو چند تا وام گرفتی تو عمرت ؟ اصلا حساب بانکی به اسم خودت داری؟ بیخیال ریپل ...

حرفای شما خنده دار تر بود ک فکر کردی من دارم دروغ میگم

این همه ادمم ک لنگ خونه ان حتما دارن دروغ میگن

بیخیال شما کلا توی این جامعه نیستید

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
افرین ادامه بده الان منو قانع بکنی به چی میرسی؟ من نظرمو گفتم تو چرا ریپلی کردی رو من؟ اینجا قانونش ...

کلا دست خودت نیست عزیزم 

به‌نظرم برو یادبگیر چطوری حرف بزنی که تو تاپیک خود طرف ازش بازجویی نکنی بعدم بگی دروغ گفته

باشه دنیا گل و بلبله خانواده‌ها فرق نمی‌ذارن بین بچه‌هاشون ولی فکر کنم مال شما گذاشتن که آداب پیام دادنم بلد نیستی

.She's somebody , not some body.  

کلا دست خودت نیست عزیزم به‌نظرم برو یادبگیر چطوری حرف بزنی که تو تاپیک خود طرف ازش بازجویی نکنی بعدم ...

ادم حرصش میگیره میاد اینجا درد و دل کنه بعد میگه داری دروغ میگی 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
از کجا مطمئنی خونه رو پدرمادر خریدن این حرفاش بوی دروغ میده کسی که شاغله خودش دستش تو جیبشه کسی که ش ...

شما ببخش که لیسانس گرفتن اگه همون سال اول قبول شی با ترم تابستون خوندنم تا ۲۱ سالگی طول میکشه و ما تو ایرانی زندگی می‌کنیم که دکتراش شغل ندارن چه برسه به لیسانه‌هاش

عقده‌هاتونو تو تاپیکای مردم خالی نکنید

.She's somebody , not some body.