2777
2789
عنوان

بامردی که همش این جمله رومیگه چی کارکرد😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا این مشگل داره ..احتمالن بخاطر هزینه ها 😑داره جر میخوره

کم خونی شدیدی گرفتم گفت هیجیت نیست داری بزرگش میکنی سرهمین کم خونی هی دارم ضعف میکنم میگه هیچی نیست تودوس داری قرص بخوری😩😩😩میگم لعنتی 2سال پیش چکاپ دادم من پریودی ازدردجرمیخورم یه مسکن نمیخورم من قرص دوسدارم 

وای چقد حرص خوردم برات😐

سال پیش من کروناگرفتم به جان تنهابچم 2ماه طول کشیدتاخوب بشم هی میرفت میگفت عزیزم تکرارنکن توخوب نیستی هیچیت نیست،هی بازتکرارمیکردتلقین نکن فک کن بعدازدوهفته بارسوم رفتم دکتر5تاآمپول وسرم زدن به زورسرپاشدم میگفت سرماخوردگیه معمولی بودالکی گنده اش کردی

شوهر منم همینطور اون کمرش پریشب گرفت خونوادش بردنش بیمارستان شب ده بار قربان صدقش رفتم خودمم سرما خو ...

اخ گفتی اینم اینجوریه ازپریودی من 2روزمیخوابم میاومیبینه روشومیکنه اونوراماسرمابخوره جاییش دردبگیره من اسکل 300بارزنگ میزنم سوپ درست کن ال بل کن

به نقطه ی ظریفی اشاره کردی 😂😂😂4ساله پیش من داشتم توتب ولرزمیمیردم میگفت مسموم شدی😑😑😑

پدر تجربه بسوزه.این موها تو آسیاب سفید نکردم.آها برای ما کسی که راه بره و بخنده یعنی سالمه😃 ولی از شوخی گذشته مواظب سلامتی ات باش منم.تا افت فشار نگیرم دکتر نمی‌رم که اشتباهه.انشالله همیشه سلامت باشی🌹.اگه دندون خراب داری سریع درست کن.سالانه چکاب بدین هم خودت هم شوهرت.ویتامین د هم مصرف کنید.