2777
2789

من توی محیط کار از یه بنده خدایی خوشم میامد 

پسر متین و آرومی بود اصلا هیز نبود کلا سر به زیر

با خانوما زیاد ارتباط برقرار نمیکرد اینم بگم که قیافه 

خوب و قد و هیکلش موردی نداشت

توی کارش دقیق و پشتکار داشت  دو شیفت کار

میکرد تا جایی که اطلاع داشتم دوست دختر هم نداشت

منم وقتی میدیدم همچی پسری اطرافم هست گفتم حیف از دستش ندم سن هر دوتامون هم بالای سی هست

ارتباط من و ایشون در حد محیط کار بود بهم احترام میذاشت و یه سیگنال‌های ریزی هم بینمون بود. (شاید هم من اشتباه برداشت کردم)

خلاصه من تصمیم گرفتم به نحوی بهش برسونم 

می دونستم که شخصیتش جوری نیست که بره به همه 

بگه فلانی از من خوشش میاد خیالم از این بابت راحت بود

خلاصه از طریقی مستقیم بهش رسوندم اگه بدونی فلانی ازت خوشش میاد چیکار میکنی؟

ایشون هم گفتن فلانی دختر متین و خوشگل همکار

خوب ما هستن ...بعد واسطه بهش میگه اگه علاقه بینتون

هست بهش بگین ....این بنده خدا میگه در کل من دوست دارم تنها باشم ...منظورم کلی تا آخر زندگی

خانوما ممنون میشم نظورتون بگین 

من با همچین شخصی سروکار داشتم و اتفاقا طرفمم بالای سی سال بود. خیالتو راحت کنم ایشون تا خودش نخواد نمیتونی باهاش ارتباط عاطفی بگیری. دنیارم به پاش بریزی هیچ اتفاقی نمیفته. مگر خود بخود هیچ کاری نکنی معجزه شه مهرت به دلش بیفته تو تصمیمش تجدید نظر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با همچین شخصی سروکار داشتم و اتفاقا طرفمم بالای سی سال بود. خیالتو راحت کنم ایشون تا خودش نخواد ن ...

عزیزم باورت میشه حرف دلمو زدی 

بعد این قضیه بازم بهش احترام و توجه داشتم به امید اینکه شاید بینمون ارتباط و علاقه ای شکل بگیره

دیگه خسته شدم یه جوری میرم میام نبینمش تا از ذهنم پاک بشه

کوچکترین اصرار و تمایلی ازت ببینه بدتر میره عقبیا کلا قصد ازدواج نداره یا شکست عشقی در گذشته خورده و ...

نسبت به قبل ارتباط همکاریمون بهتر شده

ولی یه مشکلی داره نمیدونم چیه

شاید ج.ن.س.یباشه

عزیزم باورت میشه حرف دلمو زدی بعد این قضیه بازم بهش احترام و توجه داشتم به امید اینکه شاید بینمون ار ...

امیدوارم بتونی زودتر احساساتتو کمرنگ کنی ☹️❤️چون خیلی سخته بنظرم. من با اینکه ازدواج کردم و چند سال از اون قضیه گذشته بازم گاهی یادش میفتم اذیت میشم

نه... هنوزم سر عقیدش هست تا جایی که ازش خبر دارم. حتی دوست دخترم نداشت

عجب از این موردهای نادری هستن که دل بیچاره ما پیششون گیر کرده

کجا باهاش آشنا شدی...خودت پیشنهاد دادی ؟چند سال از این قضیه میگذره

عجب از این موردهای نادری هستن که دل بیچاره ما پیششون گیر کردهکجا باهاش آشنا شدی...خودت پیشنهاد دادی ...

تقریبا بالای ۴ سال پیش. به واسطه یکی از دوستام. اینم یجورایی دقیقا عین محیط کاری محسوب میشد. من قدم اول و برداشتم پیام دادم دوستانه بهش ولی خب زیرپوستی رد میکرد و میگفت دقیقا عقیدش مثل مورد شماست. دوست داره تنها باشه نمیتونه و ... الانم خیلی وقته ازش خبر ندارم ولی خدایی هیچ وقتم ازش بی احترامی ندیدم. 

بعد از یکسالم که از آشنایی میگذشت دلمو زدم به دریا گفتم فلانی من دوستت داشتم از اول ازت خوشم اومده بود. گفت من از اولشم فهمیدم ولی غیرمستقیم بهت گفتم نمیخوام ارتباط عاطفی باکسی داشته باشم ...