2777
2789
عنوان

خیلی نگران بچمم یعنی سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونت چی میگه پس

چرت و پرت.

تجربه من میگه دوران بارداری بخوای زیاد تو نت بگردی هم به خودت آسیب اساسی میزنی هم بچه. احتیاط شرط عقله ولی وسواس نگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بوش نه مواد غذایی که آغشته بوده بهشونمیوه سفارش دادم آوردن شستم گذاشتم یخچال یدونه آوردم بخورم مزه س ...

نه بابا فکر کردم چی شده...... بیخیال اصلا مهم نیست اون برا کسیه که ساعت ها و هفته ها با این مواد تو ازمایشگاه کار کرده

بوش نه مواد غذایی که آغشته بوده بهشونمیوه سفارش دادم آوردن شستم گذاشتم یخچال یدونه آوردم بخورم مزه س ...

ای بابا الکی ادمو میترسونی اول یه کم مطالعه میکردی اخه یه گاز از میوه شسته شده که قبلا تینر بهش خورده چه اثری میتونه روی جنین ۲۸ هفته بذاره 

اوه فک کردی جفت واسه چیه 

جفت همینارو پاکسازی میکنه ک خون تمیز برسونه ب جنین 

با یه گاز چیزی نمیشه خیالت راحت

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

اوه فک کردی جفت واسه چیه جفت همینارو پاکسازی میکنه ک خون تمیز برسونه ب جنین با یه گاز چیزی نمیشه خیا ...

حداروشکر بخدا آدم دق میکنه تو نتم که چیزای بدی مینویسه 

ای بابا الکی ادمو میترسونی اول یه کم مطالعه میکردی اخه یه گاز از میوه شسته شده که قبلا تینر بهش خورد ...

از هوش مصنوعیم پرسیدم 

تو ی شایت دیگ هست برای مادرای باردار ینفر پرسیده بود دکتر اونجا نکشته بود خطرناک