2777
2789

لطفا فقط اونایی که از مادرشون بدشون میاد بیان تاپیک یا کسایی که بدشون میومده . بگین چی کار کرده که باعث این حس در شما شده.. و شما در مقابلش برای این احساستون چی کار کردید

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد

بعد فوت بابام طرف داداشمو می‌گرفت با من با طعنه وکنایه حرف می‌زد یه روز زنگ زدم گفتم نه شما بیاین نه من میام دیگه تا چندین ماه رفت وآمد نکردم تا آخر خودش اومد خونه امون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم فوق العاده آدم بی نظم و کثیفیه. بی عقل... خونه مون همیشه کثیف بوده و هر چی تمیز میکنیم پشتش  همه ی کارتا خراب میکنه.. دوباره کثیف میکنه. با اینکه درآمد پدرم بد نیست. و خودشم حقوق شوهر اولشو که فوت شده میگیره  ولی ارزون خره. لباس وسیله  خونه هر چی باشه  ارزونش میخره. و به خاطر همون باید دوباره که خراب شد بره بخره. حاضر هزار بار شده  یه جنس بیخودو بخره. ولی یبار پول خوب نده اون جنس با کیفیت رو بخره. حمام دیر به دیر میره. تا حالا چند بار با گدا تو خیابان اشتباه گرفتنش به خاطر طرز راه رفتن و لباسش.. ولی معتقد مردم اشتباه فکر کردن و من خوبم

بعد فوت بابام طرف داداشمو می‌گرفت با من با طعنه وکنایه حرف می‌زد یه روز زنگ زدم گفتم نه شما بیاین نه ...

همیشه دوست نداشتی یا همین یه بار این طور شد؟ مشکل منو ببین جای من بودی چی کار میکردی؟ تا حالا شبیه مامانم دیدی ؟

من مامانم فوق العاده آدم بی نظم و کثیفیه. بی عقل... خونه مون همیشه کثیف بوده و هر چی تمیز میکنیم پشت ...

حق داری منم گاهی از کار های مامانم خجالت میکشم با اینکه نزدیک های ۲۵میلیون حقوق میگیره کم مونده جلوی این و اون دست دراز کنه

من مامانم فوق العاده آدم بی نظم و کثیفیه. بی عقل... خونه مون همیشه کثیف بوده و هر چی تمیز میکنیم پشت ...

این کارا علاوه بر ویژگی های منفی الانش باعث میشه توی آینده بچه هاش خیلی تاثیر بذارهه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

همیشه دوست نداشتی یا همین یه بار این طور شد؟ مشکل منو ببین جای من بودی چی کار میکردی؟ تا حالا شبیه م ...

تو زمان مجردیم اذیتم میکرد همه اش ازم کار می‌کشید تو ۲۱سالگی ازدواج کردم هی بهم سرکوفت میزد که موندی تو خونه دیگه ...آره یه جورایی الان هم که ازدواج کردم دلم باهاش صاف نشده هنوز...بابام تاج سرم بود انسان بود

همیشه دوست نداشتی یا همین یه بار این طور شد؟ مشکل منو ببین جای من بودی چی کار میکردی؟ تا حالا شبیه م ...

مامان من آدمه خیلی تمیزی هستش ولی یه خصلت بدی که داره همیشه پیش این واون ناله میکنه که ندارم و فلان ...خیلی اعصابم بهم میریزه

خوندمباهاش صحبت نمیکنین که اینجوری نباشه؟ باباتون چیزی نمیگن بهشون؟

چرا خیلی. ولی به این نتيجه رسیدیم عوض نمیشه.. یه عمر الان بزرگیم بتونیم خونه رو تمییز کنیم موقع مهمون اومدن. ولی وسایلاش داغونه. از قدیم پشت مامانم حرف بوده. همیشه آبرومون به خاطر این موضوع رفته. حتی دکتر روانپزشک رفتیم. همهمون پیش یه نفر میرفتیم. برای اونم نوبت گرفتیم. وقتی اومد خونه. اینقدر ناراحت بود. گفت شما ها  مرضید برید دکتر. من مشکل ندارم. فرش خونه پاره شده. همون تکه های پاره رو نیندازه. ما رفتیم فرش گرفتیم برای راهرو وروی خونه. اونو ننداخت میگه ممهمون میاد چشمون میزنه. من اون فرش خوب رو پهن نمیکنم 

چرا خیلی. ولی به این نتيجه رسیدیم عوض نمیشه.. یه عمر الان بزرگیم بتونیم خونه رو تمییز کنیم موقع مهمو ...

فکر کنم این مشکل ی جورایی ریشه در کودکی داره[با اینکه از این جمله ی کلیشه ایِ روانشناس ها متنفرم که همه چیز‌و به کودکی ربط میدن]

این کارا علاوه بر ویژگی های منفی الانش باعث میشه توی آینده بچه هاش خیلی تاثیر بذارهه

گذاشته خواهرم چهل سالشه ازدواج نکرده. دوست برادرم اومده بود خونمون بهش گفته بوده خواهر جوون داری. به خونتون برس. پرده هاتونو  عوض کن..دلم برا برادرم سوخت که دوستش این طوری بهش گفت. ولی فامیل هم دائم دارن میان تو همین خونه و به ریش ما میخندن. اونا خوش حال میشن  

گذاشته خواهرم چهل سالشه ازدواج نکرده. دوست برادرم اومده بود خونمون بهش گفته بوده خواهر جوون داری. به ...

خیلی بده این متاسفانه ای کاش فقط تاثیرشو خودش میدید 

خب پول نمیده به شما که این کار هارو کنید یا به زور ازش بگیرید؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»