لطفا فقط اونایی که از مادرشون بدشون میاد بیان تاپیک یا کسایی که بدشون میومده . بگین چی کار کرده که باعث این حس در شما شده.. و شما در مقابلش برای این احساستون چی کار کردید
بعد فوت بابام طرف داداشمو میگرفت با من با طعنه وکنایه حرف میزد یه روز زنگ زدم گفتم نه شما بیاین نه من میام دیگه تا چندین ماه رفت وآمد نکردم تا آخر خودش اومد خونه امون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامانم فوق العاده آدم بی نظم و کثیفیه. بی عقل... خونه مون همیشه کثیف بوده و هر چی تمیز میکنیم پشتش همه ی کارتا خراب میکنه.. دوباره کثیف میکنه. با اینکه درآمد پدرم بد نیست. و خودشم حقوق شوهر اولشو که فوت شده میگیره ولی ارزون خره. لباس وسیله خونه هر چی باشه ارزونش میخره. و به خاطر همون باید دوباره که خراب شد بره بخره. حاضر هزار بار شده یه جنس بیخودو بخره. ولی یبار پول خوب نده اون جنس با کیفیت رو بخره. حمام دیر به دیر میره. تا حالا چند بار با گدا تو خیابان اشتباه گرفتنش به خاطر طرز راه رفتن و لباسش.. ولی معتقد مردم اشتباه فکر کردن و من خوبم
همیشه دوست نداشتی یا همین یه بار این طور شد؟ مشکل منو ببین جای من بودی چی کار میکردی؟ تا حالا شبیه م ...
تو زمان مجردیم اذیتم میکرد همه اش ازم کار میکشید تو ۲۱سالگی ازدواج کردم هی بهم سرکوفت میزد که موندی تو خونه دیگه ...آره یه جورایی الان هم که ازدواج کردم دلم باهاش صاف نشده هنوز...بابام تاج سرم بود انسان بود
خوندمباهاش صحبت نمیکنین که اینجوری نباشه؟ باباتون چیزی نمیگن بهشون؟
چرا خیلی. ولی به این نتيجه رسیدیم عوض نمیشه.. یه عمر الان بزرگیم بتونیم خونه رو تمییز کنیم موقع مهمون اومدن. ولی وسایلاش داغونه. از قدیم پشت مامانم حرف بوده. همیشه آبرومون به خاطر این موضوع رفته. حتی دکتر روانپزشک رفتیم. همهمون پیش یه نفر میرفتیم. برای اونم نوبت گرفتیم. وقتی اومد خونه. اینقدر ناراحت بود. گفت شما ها مرضید برید دکتر. من مشکل ندارم. فرش خونه پاره شده. همون تکه های پاره رو نیندازه. ما رفتیم فرش گرفتیم برای راهرو وروی خونه. اونو ننداخت میگه ممهمون میاد چشمون میزنه. من اون فرش خوب رو پهن نمیکنم
این کارا علاوه بر ویژگی های منفی الانش باعث میشه توی آینده بچه هاش خیلی تاثیر بذارهه
گذاشته خواهرم چهل سالشه ازدواج نکرده. دوست برادرم اومده بود خونمون بهش گفته بوده خواهر جوون داری. به خونتون برس. پرده هاتونو عوض کن..دلم برا برادرم سوخت که دوستش این طوری بهش گفت. ولی فامیل هم دائم دارن میان تو همین خونه و به ریش ما میخندن. اونا خوش حال میشن