2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین یذره دلداریم بدین

423 بازدید | 17 پست

جواب ازمایش غربالگری دومم میگه از هر 708 فرزندی ک ب دنیا بیارم یکیشون منگل میشه، از دیروز ظهر خیلی حالم بده، دکتر یسری توضیحات داد و گفت بسلامت، کلی گریه کردم، اگر بچم خدایی نکرده مشکل داشته باشه باید سقطش کنم، کیا همچین مشکلی داشتن؟

خدایا مرسی
ب شما چی گف دقیقأ

گفت از هر 708 بچه ک بدنیا بیاری یکیشون منگله،  احتمالش خیلی خیلی کمه اما معلوم نمیشه اون یکی کدومشون باشه شاید اولی باشه شاید اخری باشه همینجوری شانسی یکیشون منگل میشه، که باید سقط

واسم سونوگرافی سه بعدی اورژانسی نوشت اما اخر سال هرجا رفتیم گفتن بعد تعطیلات،  

هی بخودم دلداری میدم ميگم احتمالش خیلی کمه اما فکر و خیال ولم نمیکنه 

خدایا مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت فکر کن عزیزم هر چی خواسته خدا باشه همون میشه انشالا که سالمه اگرم خدای نکرده زبونم لال مشکل داشته باشه خدارو شکر کن تو این دوره زمونه ی با این همه علم پزشکی میتونی متوجه بشی و زودتر کاری بکنی 

گفت اگه سونو سه بعدی خوب باشه ک مشکلی نیست، اما اگه توی سونو بیشتر از دو تا مشکل رو بگه باید امنیو سنتز کنی

امنیو سنتز اینجوریه ک از روی شکم ی سوزن بلند فرو میکنن توی کیسه اب، از اون اب ازمایش میکنن ک 99/7% میشه بهش اطمینان کرد که بچه سالمه یا نه،  حتی اگه سالم سالم باشه ممکنه با این کار سقط بشه

دارم دیوونه میشم شب عیدی

خدایا مرسی

حالا قرار شد چکار کنی؟ میری آمینو سنتز یا سل فری؟ هر چه زودتر هر کاری می کنی انجام بده که از وقتش نگذره.  

البته اشتباه تو این آزمایش ها زیاده. خدا بهت کمک کنه. هفته قبل تو مطب دکتر ریسک یک خانمی یک به ۲۰۰ بود بعد کلی حرف اخرش معلوم شد این خانم برای کم شدن هزینه آزمایش از دفترچه یک خانم ۳۵ ساله استفاده کرده همه تقصیر رو انداخت گردن مادر شوهرش. گفت اون گفته. دکتر کلی دعوا کرد باهاش. آخرش گفت برو آزمایشگاه ببین دوباره جواب رو برات بر اساس سن خودت درست می کنند یا نه؟ آگه بازم ریسک بالا بود بیا بفرستم بقیه اقدام ها. خانومه با اطمینان می گفت خدا هر چی داده قبول دارم من سقط نمی کنم😣 خانم دکتر گفت تو از پس یک آزمایش غربالگری برنیامدی اصلا نمی فهمی چی می گی خدای نکرده بچه ناسالم داشته باشی😣 

آدم نمی دانست برای کدوم گریه کنه چشمام پر اشک شده بود. 

جای ناراحتی با اعتماد به خدا فقط پیگیری کن. انشالله که چیزی نیست. 

مثبت فکر کن عزیزم هر چی خواسته خدا باشه همون میشه انشالا که سالمه اگرم خدای نکرده زبونم لال مشکل داش ...

اخه گفت پزشک قانونی بعد 20 هفته دیگه اجازه سقط نمیده، بعد از تعطیلات من تا بخام این کارا رو انجام بدم 20 هفته پر شده، دور از جونش یه بچه بی گناه میمونه رو دستم با ی سرنوشت بد

خدایا مرسی
حالا قرار شد چکار کنی؟ میری آمینو سنتز یا سل فری؟ هر چه زودتر هر کاری می کنی انجام بده که از وقتش نگ ...

اخه الان دیگه سونوگرافی باز نیست،میترسم امنیوسنتز انجام بدم بچم سالم باشه سقط بشه 

خدایا مرسی
اخه الان دیگه سونوگرافی باز نیست،میترسم امنیوسنتز انجام بدم بچم سالم باشه سقط بشه 

اخه من نمی دونم کجا دنیا سه هفته زندگی رو تعطیل می کنند به خاطر عید😥 عجب مملکتی داریم بخدا! 

عزیزم بگرد سونوگرافی سه بعدی پیدا کن حتی شده شهرهایی دیگه چاره ای نداری دیگه شماره ها رو از اینترنت بگیر هی زنگ بزن. 

استرس نداشته باش خداوند خودش نگه دار نی نی ت هست.

اخه من نمی دونم کجا دنیا سه هفته زندگی رو تعطیل می کنند به خاطر عید😥 عجب مملکتی داریم بخدا!  ...

خاله شوهرم سوپر وایزره بیمارستان خصوصیه،  حتما باهاش تماس میگیرم امروز ببینم جایی رو سراغ داره،اگه نشد حتما اینترنتی یجا رو پیدا میکنم

خدایا مرسی