2777
2789

من تو تیر مشاور گرفتم یکی از مشاورای معروف شهرمون دوستم اشناش کرد

با اینکه معروف بود خیلییی عصبی بود 

روانی بود واقعا

۳۵تومن میخواست بگیره

آقا ما رفتیم پیشش اولین آزمون ۷۰ زدیم

برای دومین آزمون نتونستم خوب بخونم 

اون هفته چنان سرم داد کشید چنان تحقیرم کرد که واقعا انگیزمو از دست دادم گفت برو هفته بعد بیا امتحان بده

اومدم خونه اون یه هفته رو خوندم 

رفتم آزمون بدم استرس شدید گرفته بودم کلا از بچگی بشدت استرسی بودم قبلش داشت با بچه های دیگه دعوا میکرد داد می‌کشید سرشون

آزمون داد بهم من نیم ساعت اول پاشدم (نمیدونم چرا انگار خیلی استرس داشتم دلم نمیخواست بمونم یه حالی بودم)

رفتم برگه رو دادم گفت چرا انقد زود پاشدی تو زنانت یکساعت بوده خیلی داد زد خیلیییییی 

۱۰دقه بهم میگفت تو مشکل داری حالت خوب نیست اینجا جای تو نیست تو آدمش نیستی نمیتونی گمشو برو بیرون 

ی دختر دیگه هم تو اتاقش بود

وایسین الان بقیشو میگم 

بعد من انگار شوک شده بودم آدمی نیستم که بزنم زیر گریه حالم بد شد یهو ولی هیچی نگفتم وایساده بودم

یهو انگار سرم سوت کشید دستو پاهام شل شد افتادم بخدا حالم بد بود مسخره بازی درنیاوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام و مامانم پایین بودن حالمو که دیدن رفتن بالا بابام ناراحت بود

وقتی اومدن پایین بابام خیلیییی عصبانی تر بود 

برگه های ازمونمو کبود تو صورتم زد تو آینه ماشین کنده شد

میگفت تو دروغ میگی مشاورت که دروغ نمیگه اون فردا باید به ما جوابگو باشه

هنوز امید داشتم...

ب بابام گفتم بابا یه آزمون که نتیجه رو مشخص نمیکنه

گفت باید چن تا آزمون بدی که مشخص بشه؟؟😭😭تو همون آدمی هستی که بودی 

نمیدونم خدا وقتی داشتم اون حرفارو میشنیدم کجا بود🥲حس میکنم یه زخم عمیق رو قلبم انداختن همه