2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها نمیدونم جمع شدین یا نه 

ولی من تعریف میکنم تیکه تیکه 

عموم 18 سالش بود خیلی زیبا بود خیلی زیاد جذاب و قد بلند و ..و مادر بزرگم مجبورش کرد با دختر دایی خودش ازوداج کنه 

مامانم تعریف میکرد می‌گفت روز عقد عموم گریه می‌کرده به مامانم گفت من اینو نمیخوام و اگر ده تا بچه هم ازش داشته باشم طلاقش میدم 

خلاصه به زور عقدش کردن و بعدم زود ازوداج 

یادمه اون موقع کوچیک بودم می‌رفتیم خونشون همیشه عموم کتکش می‌زده 

زن عموم چهره خوبی نداشت اصلا ولی واقعا زن فوق العاده ای بود خیلی دلسوز بود خیلی خوب بود  و عموم هم از اینا بود که چهره و استایل براش مهم بود و خوبی زن عموم رو نمی‌دید 

خیلی کتکش میزد ، تو این اوضاع عموم می‌ره یکی از شهرهای کرد نشین و عاشق ی دختر کرد میشه 

خیلی می‌ره خواستگاری دختره و عموم رضایت زن عمو رو میگیره که دختره رو بگیره اما خانواده دختره میگن باید زنتو طلاق بدی

عموم هم به زن عموم میگه و محضری طلاقش میده و بعد دوباره عقدش می‌کنه /( با ترفند اینکه من دوباره عقد رسمیت میکنم و ... زن عمومو گول میزنه ) و راهی شهر دختره میشه 

وقتی می‌ره دختره نامزد می‌کنه با یکی دیگه و عموم چن روز دم خونشون بود و خانواده دختره سیر کتکش میزنن و عموم دست از پا ذراز تر برمیگرده 

که میبینه زن عموم رفت قهر با وجود اینکه بچه هم داشتن 

زن عموم دیگه برنگشت