پرنیاقانوم مدیر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 192 عنوان چقدر تاپیک های نی نی سایت مسخره شدن | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست ۵۰ درصد تاپیک ها یا خودک .شی یا شوهرم کتکم زدآی نمیدونم میخوام تو روز تولدم بم یرم میخوام خودمو بک شم😐😑خب اگه افسردگی داری برو روانشناس 😑🤨نی نی سایت دیگه مثل قدیما نیست 😕 1404/06/03 | 15:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیاقانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 192 خب اکثر مردم حال شون خوب نیست و افسردگی دارن به خاطر شرایط ، از گرونی و شرایط اجتماعی بگیر تا جدیدا ... حرفت درسته ولی خب بعضیا حرف دلشون رو میزنن بعضیا برای جمع کردن ۱۰۰ تا آدم خودشون رو به هرکاری میزنن
1996mahdisbanoo عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 4450 حرفت درسته ولی خب بعضیا حرف دلشون رو میزنن بعضیا برای جمع کردن ۱۰۰ تا آدم خودشون رو به هرکاری میزنن به نظرم اکثرا فقط میان درد و دل میکنن و میرن ، اینجا شده یه مکان برای خالی کردن عقده ها و فشاری که زندگی به ادم وارد میکنه تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝
پرنیاقانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 192 پولشو داشتن میرفتن مث اینکه تو آمریکا زندگی میکنی نه ایران خب چرا توی نی نی سایت میگن؟و انرژی منفی به آدما دیگه میدن
پرنیاقانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 192 به نظرم اکثرا فقط میان درد و دل میکنن و میرن ، اینجا شده یه مکان برای خالی کردن عقده ها و فشاری که ز ... اره درد دل عادی نه جوری که آی میخوام بمیرم وای فلان و....
یواشکی_هسدم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 22347 خب چرا توی نی نی سایت میگن؟و انرژی منفی به آدما دیگه میدن بآید تو شرایط یه نفر باشی تا بتونی درکش کنی من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
پرنیاقانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 192 پولشو داشتن میرفتن مث اینکه تو آمریکا زندگی میکنی نه ایران عزیزم منم توی ایرانم هم تورم توی زندگی دارم هم پول تراپی ندارم ولی نمیام داد بزنم آی میخوام خودکشی کنم